Workshop Make-up

Make-up-workshop-Zwolle

Je staat in een winkel vol make-up, maar je hebt geen ideé wat je het beste staat. Wil je leren hoe je jezelf nog mooier op kunt maken? Kleuradvies Zwolle geeft ook make-up workshops. Je kunt kiezen uit een make-up workshop voor een eigen groep of een afspraak maken voor een make-up workshop alleen voor jouzelf.

Tijdens deze make-up-workshop in Zwolle, leert Kleuradvies Zwolle jou stap voor stap hoe je je zelf kunt opmaken. Op een gemakkelijke manier en uiteraard zo mooi mogelijk. Je hoort én ziet veel tips en trucs. Daar heb je echt veel aan! Het resultaat? Je kunt jezelf opmaken zoals jij dat wilt. Je ziet er stralender, frisser en gezonder uit.

workshop make-up

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s: een dag-make-up, een avond make-up, een glamour make-up, smokey-eyes of volgens de laatste trends. Neem je fotocamera mee.

Investering;  45 euro p.p., 3 personen 39 euro p.p

Natuurlijk mag je zelf make-up meenemen. Maar alles is aanwezig. De mooie merken Barbera Bort en Être Belle welke voldoen aan alle internationale kwaliteitsnormen en de uiterste aandacht besteden aan het milieu. Deze make-up is niet getest op dieren en te koop na de workshop.

Nicky; De make-up workshop had veel opties. Er werd goed de tijd genomen om allerlei dingen uit te proberen en te kijken wat mooi was en waar ik zelf blij mee ben. Eerder gebruikte ik eigenlijk nooit make-up, maar door de workshop kan ik zowel dagelijks als naar een feestje een leuke make-up je op doen en voel ik me er veel lekkerder bij! Meld je gratis aan voor tips en nieuws. http://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Menu