Stijl: klassiek

Stijl: klassiek

Stijl: klassiek

Een klassieke stijl heeft een uitstraling die tijdloos is en chic. Je stijl is afhankelijk van smaak en van je lichaam. Niet altijd heb je maar 1 stijl van lichaam. Meestal heb je in je lichaam nog een stijl en heb je te maken met welke stijl je voorkeur heeft. 

Heb je bijvoorbeeld een lichaam wat evenwichtig is. ( bijvoorbeeld je schouders hebben dezelfde afmeting als je heupen) en je hebt een taille. ( let op geen wespentaille) Dan kan het zijn, dat je een klassieke stijl als voorkeur geeft. Maar heb je dan ook nog krullend haar of een hartvormige mond? Dan heb je duidelijk ook iets romantisch. Dan draag je liever klassieke kleding met iets romantisch. Of een stevig jasje met een zijden blouse. 

In kleding van eenvoudige belijning zie je er goed uit.

Een goede pasvorm en belijning zijn belangrijk, net zo als kwaliteit. Zorg dus voor mooie basiskleding van duurdere kwaliteit. 

Kies voor traditionele kleuren uit je palet. Als bijvoorbeeld als basis met een blouse in een accentkleur.

Dan kan je er voor zorgen dat de tijdloos – elegante kleuren niet te saai worden.

Voor accessoires raad ik aan om voor goede kwaliteit te kiezen. Dat doe je waarschijnlijk al als klassiek type. Dan houd je van mooie kwalitatief goede accessoires. Die mogen wat duurder zijn in aanschaf. Je hebt deze items meestal ook wat langer. Tassen met bijpassende schoenen. Of als man draag je vaak een riem met bijpassende schoenen. 

Een zorgvuldige make-up. Voor een klassieke vrouw is een natuurlijke make-up het mooist. Wil je stap voor stap leren hoe je je het mooist op kunt maken? Make-up

En goed verzorgd kapsel geven de finishing touch. 

Wil je weten of jouw stijl klassiek is of klassiek met een andere stijl? Een stijladvies is een investering voor altijd. Stijl advies

Heb je een vraag of wil je graag advies? Contact