Aanbevelingen

Aanbevelingen

Gyopár:

Onlangs heb ik bij Tiny een groepsworkshop Kleuradvies gevolgd. Super handig dat ik nu weet welke type ik ben en welke kleuren goed bij mij passen.

Daarna is Tiny bij mij langs geweest voor een Garderobecheck. We hebben een gezellige ochtend gehad. Ze heeft mij nieuwe combinaties laten zien met de kleding dat ik al in de kast had hangen.

Ook heeft ze tips gegeven hoe ik met kleine veranderingen (bijv. een sjaal of ketting) een verrassend resultaat kan krijgen. En ze nam er de tijd voor om uit te leggen welke soort kleren en welke stijlen het beste bij mij passen.

Ik heb een leuk persoonlijk stijlboek van haar gekregen met handige tips over figuurproblemen, kapsels, accessoires, briladvies en kleding kopen. Regelmatig pak ik het er nog bij. Tiny hartelijk dank voor alles!

Wietse:

Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Het was gezellig en leerzaam. Mijn garderobe hangt en ligt nu op kleur. Mooi om te ontdekken dat ik heel veel ooit had gekozen dat bij mijn zomer/herfst en natuurlijkheid past. Nu nog meer creatief.

 

Marjan:

Ik heb veel aan het garderobeadvies gehad van je Tiny en kan het iedereen aanbevelen.

 

Cathy:

Met het shoppen ben ik mij echt bewust geweest van mijn kleuren.

Hennie, Bea, Marcella, Renske, Heleen, Jessica:

Wij vonden de workshop make-up leuk, leerzaam en gaan we zeker toepassen.

Willemijn, Isolde, Sina, Wilma, Caroline, Jaqueline:

De workshop make-up was erg leerzaam.

Verpleegkundigen Isala Klinieken:

Irene: Er ging een wereld voor me open.

Riet Overberg:

Bedankt voor de leuke workshop en het warme onthaal gisteren.
Ik vond het geslaagd en gezellig. Mijn vriendin Emmy ook.

Daniëlle, Sara,Charlotte, Sandra, Jacoba, Barbera, Iris, Marieke, Davien.

De workshop kleuradvies vonden we gezellig, heel leuk om te doen en de handige tips zullen we zeker toepassen.

Sander:

Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken en er gaat nog wel wat de deur uit en straks wat nieuws halen:-).

Ina:

Het kleur en stijladvies bij Tiny was erg verhelderend voor mij en mijn dochter. We hebben ook alles toegepast! Ik ben zelfverzekerder en draag mijn mooiste kleuren dicht bij mijn gezicht.

Zwanet, Laura, Lianne, Riet, Anneke, Gerda, Esmé, Eveline, Jessica, Maartje, Marloes:

Wij vonden de kleuradvies workshop leuk, leerzaam,verrassend, interessant en verhelderend.

Schrijf hieronder zelf een aanbeveling.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je aanbeveling (verplicht)

Een foto van jezelf uploaden niet verplicht

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen en het uploaden van een foto is niet verplicht, maar ik vind het hartstikke leuk als je er een foto bij doet!

Katinka Zwaanswijk:

Ik koop andere kleding en andere kleuren, het valt mijn omgeving op dat ik mij anders ben gaan kleden. Op een bepaalde manier vind ik winkelen makkelijker. Ik kan bepaalde dingen overslaan, daar hoef ik niet eens naar te kijken.

Ik durf meer, een tijd geleden zou ik echt geen zilveren schoenen gekocht hebben. Er zou eens iemand naar kunnen kijken! En nu denk ik, ik vind het gewoon heel leuk bij die jurk.

Ook ben ik make-up gaan dragen. Ik zou jou aanbevelen bij anderen.

Ineke van de Brink:

Het is wel lang geleden, maar bepaalde dingen die goed waren heb ik wat meer uitgebouwd, zoals jasjes en sjaals.

Ik durf wel wat meer, ga niet zo snel weer in het geijkte terug. Ik gun me nog steeds niet veel tijd om te winkelen. Ik vind het nog wel leuk als er mensen om mij heen zijn want op zich weet ik wel wat ik kan gebruiken en ik kan ook snel beslissen over het kopen van kleding.

Krijg over mijn haar wel alleen maar complimenten ten over.

 

Bernadette V:

Met plezier kijk ik terug op onze leuke inspirerende afspraak over mijn kleding, make-up en haar. Want natuurlijk wil ik er zelf zo leuk mogelijk uit zien. Dank je wel.

Cindy: Veelzijdig en breed georiënteerd door het full service aanbod krijgt de klant een optimaal pakket aangeboden, met als resultaat het ultieme look & feel good advies.

Jolanda: Ik vond het Kleur en Stijladvies heel erg leuk. Ik merk ondertussen ook dat ik oplet hoe anderen er uit zien in hun kleding, grappig is dat. Ik kom nog wel een keer langs voor een leuke coupe!

Jill: Ik vond het kleur en stijladvies inclusief garderobecheck erg leuk en interessant. Heb nog geen kans gehad om vol te gaan shoppen, maar zal je adressenlijst en kleurenadvies zeker gaan gebruiken.

Henk Beens: De reactie’s op het haar van Lindy waren gigantisch. Iedereen vond het geweldig mooi!

Saskia: De workshopkleuradvies was erg gezellig en leerzaam.

Riet: De tijd vloog om dinsdag j.l. Het is best een goed idee om het kleur en stijladvies samen te doen met iemand anders, daar leer je ook weer van. Ik kon me wel vinden in de kledingstijl, die hoort bij het type feminine, vind het inderdaad bij me passen. Het effect van de verschillende kragen zie je meteen. Het kleuradvies is me ook duidelijk. Je ziet direct welke kleuren flatteren en welke niet op het moment dat jij de stoffen drapeert.

 

Daniëlle, Sara, Charlotte, Sandra, Jacoba, Barbera, Iris, Marieke, Davien. De workshop kleuradvies vonden we gezellig, heel leuk om te doen en de handige tips zullen we zeker toepassen.

Menu