Kledingadvies: Als je creatief bent, past het bij je persoonlijkheid om een origineel uiterlijk te creëren. Je hebt dan ook een unieke stijl en vaak creatieve hobby’s. Ben je boven de 40 jaar draag dan voortaan make-up, dan zie je er zo veel verzorgder uit. Onderhoud je kleding goed en zorg dat je kleurencombinaties draagt die bij elkaar passen. Weet welke kleuren je mooi staan dan kun je nog meer je eigen stijl creëren en klopt het. Val op met originele schoenen en laarzen. Combineer verschillende soorten stof maar houd de kleuren wel hetzelfde.

Kledingadvies: Ben je natuurlijk en gaat het je meer om een ongedwongen, simpele manier van kleden. Je koopt liever T-shirts en breisels dan blouses. Je voelt je het fijnst in eenvoudige casual. Platte schoenen zijn gemakkelijk, maar probeer eens een laag punthakje voor een jonger uiterlijk. Kies voor moderne schoenen en laarzen en zorg dat ze bij de rest van je kleding passen.

Kledingadvies: Ben je City chic dan houd je van een harmonieus uiterlijk en draag je liever ton sur ton dan felle contrasten in combinatie met neutrale kleuren. Je hebt de juiste outfit voor elke gelegenheid. Je voelt je thuis in formele als in casual kleding. Draag ook op het werk modekleding. Draag je jeans samen met een jasje voor een wat andere, leuke stijl. Een jas op knielengte is een echte aanwinst voor je garderobe. Breng kleur in je topjes, vooral in de zomer en in vakantie garderobe. Ga op zoek naar mooie merken waar je je gemakkelijk in voelt. Koop ook eens leuke, hippe schoentjes dan alleen maar kwaliteitsschoenen. Houd je sieraden modern.

Kledingadvies: Ben je klassiek dan houd je van elegante maar wel formele kleding. Deze is ook heel goed op elkaar afgestemd. Vervang de blazer eens door een mooi modern jasje. Probeer eens een grappige handtas in plaats van alleen het degelijke. Laat je haar in een moderne coupe knippen. Kies een winterjas in een tijdloze stijl. Blijf op de hoogte van de modetrends door het kopen van modetijdschriften.

Kledingadvies: Romantisch? Dan voel je je aangetrokken tot kleding met details. Je garderobe zit vol franjes, ruches en plooitjes. Je vindt het heerlijk om er vrouwelijk en gracieus uit te zien. Ouder dan 40 jaar? Kies voor lange rokken waar beweging in zit. Draag mooie panty’s of kousen en beperk de bloem motiefjes tot shawltjes en handtassen. Kies voor je werk roze kleuren met half donkere tot donkere neutrale kleuren.

Kledingadvies: Dramatisch? Je bent een impulsieve koper van kleding die opvalt. Je voelt je aangetrokken tot de nieuwste mode. Je winkelt vaak en leest modetijdschriften om up-to-date te blijven. Je vindt het leuk om gezien te worden. Je houdt van sterk contrasterende kleuren, vaak in combinatie met zwart. Boven de 40? Besteed geld aan opvallende accessoires. Als zwart niet in je kleuren pallet zit, neem dan de sterk contrasterende of fellere kleuren uit je pallet. Draag een grote zonnebril voor het wauw-effect. Kies voor een jas met een fleurige kleur.

 

 

 

Interesse voor een persoonlijk advies? Op mijn site kun je informatie vinden over persoonlijk advies, zakelijk advies of workshops vinden over kleur, kleding of make-up. Meer weten? Bel me gerust: Tel: 06-37 47 2098

, , ,

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu