Kleding en accessoires opruimen.

Kleding en accessoires weg doen zodat je je kledingkast succesvol op orde krijgt.

Wist je dat je door op te ruimen, onverwachte resultaten en een positieve invloed op andere aspecten in je leven krijgt?

Kleding opruimen is ook een middel om sneller bij je eigen stijl te komen.

Doe kleding weg wat verouderd is. Wat kapot is of laat het (ver)maken. Word je er blij van als je kleding draagt die niet lekker zit? En; denk je dat je gelukkig wordt van al die accessoires die je nooit zult dragen?

Doe die kleding en accessoires weg en begin aan je nieuwe kledingstijl. Als je iets tegenkomt wat je moeilijk kunt wegdoen, bedenk dan goed waarom je het in de eerste instantie hebt gekocht? Vond je dat het er mooi uit ziet? Maar waarom trek je het vervolgens nooit aan? Laat het gaan en geef de kleding weg dan heeft een ander er nog iets aan.

Probeer eens alle tassen bij elkaar te leggen op de grond of op je bed. Hoe ziet het er uit? Wil je echt alles houden? Misschien is het niet meer je kleur en kan je die tas laten verven. ( dat kan je door een schoenmaker laten doen. ) Vaak heb je meer tassen dan je denkt en kan er best één of twee weg. Je blijdschap en energie zullen toenemen, als je kast er ruimer uit gaat zien.

Doe het zelfde met je schoenen en laarzen. Eerst allemaal op de grond, pak ze overal vandaan. Vaak heb je in de slaapkamer schoenen, maar ook soms in de hal of in de garage. Zoek echt alle laarzen en schoenen bij elkaar en bekijk wat er weg kan. Probeer dit ook met al je kleding. Richt dan je kledingkast in per categorie. Dus broeken bij elkaar, bloesjes, rokjes, jurkjes. Als je weet welke kleuren je mooi staan hoef je geen setjes te maken en kan je alles met elkaar combineren.

Kom je er niet uit, laat mij je dan helpen, het is mijn passie. Veel succes, met opruimen.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu