Cathy en Annelies ( werkzaam bij Isala klinieken Zwolle) hebben bij mij een kleuradvies met make-up advies gehad. Cathy had tijdens het advies een aantal vragen welke ik jullie als lezers van mijn site wil laten zien.

1. Welke fout wordt het meest gemaakt met kleuren: De meest fouten worden gemaakt doordat mensen warme én koele kleuren kleding of make-up kopen. Als je dat doet kun je niet alles met elkaar combineren. Jijzelf bent een koel type, dus staan warme kleuren jou niet. Draag je een kleur die je niet staat, kan het zijn dat je er ouder uit ziet en niet gezien word. Je weet als je eerst de kleur ziet en dan je gezicht, is de kleur niet goed. Je gezicht moet boven de kleur uit komen.

2. Hoe weet ik zeker dat een kleur mij goed staat? Dat moet je eerst goed uit laten testen. De kleuren die in jouw palet zitten staan jou mooi, daar kun je zeker van zijn.

3. Als ik een kleur mooi vind, kan ik deze kleur dan dragen? Nee, je kunt deze kleur eventueel gebruiken voor accessoires maar beter is het om een kleur te dragen die er op lijkt maar in jouw pallet zit.

4. Als ik mij haar verf van blond naar bruin, moet ik dan andere kleuren dragen? Jij zit tussen een zomer en een winter in. Je kunt bruinblond haar dragen, maar dan wel een koel bruin/blond. Anders moet je dit niet doen, want het staat dan niet mooi. Aan te bevelen is dan ook om er high light plukjes in te laten zetten.

“Annelies en ik hebben het erg naar ons zin gehad zaterdag, erg leuk om te zien welke kleuren wel of niet goed staan bij je kleurtype”.

Cathy en Annelies een één eiige tweeling, toch niet het zelfde kleurentype!

Cathy (links) tussen zomer en wintertype in; Annelies (rechts) zomertype met een warm aandeel.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu