Kleding opruimen

Kleding en accessoires opruimen.

Kleding en accessoires opruimen.

Door je kleding en accessoires op te ruimen, krijg je alles nog eens door je handen. En kan je alles eens goed bekijken. Wil je het bewaren of wegdoen. Opruimen heeft ook alles te maken met verwijderen van spullen. Je krijgt daardoor ook onverwachte resultaten en een positieve invloed op andere aspecten in je leven. Door op te ruimen krijg je ook weer ruimte in je hoofd. Bekijk alle kleding en accessoires door alles echt eens bij elkaar te leggen. Je weet dan wat je in huis hebt. 

Kleding opruimen is ook een middel om sneller bij je eigen stijl te komen.

Kleding en accessoires opruimen.

Doe kleding weg wat verouderd is. Wat kapot is of laat het (ver)maken. Word je er blij van als je kleding draagt die niet lekker zit? Als je steeds aan kleding trekt, dan zit het gewoon niet lekker. En; Ben je gelukkig met al die accessoires die je nooit zult dragen?

Doe die kleding en accessoires weg en begin aan je nieuwe kledingstijl. Als je iets tegenkomt wat je moeilijk kunt wegdoen, dan zit daar vaak een verhaal achter. Is het een geschenk van iemand. Of doet het je denken aan een gelukkige tijd? Bewaar het dan nog een poosje en bekijk het later nog eens. Bedenk dan goed waarom je het nog wilt houden. Ga je het nooit meer dragen? Dan kan je het misschien toch beter aan iemand anders schenken. Heb je kleding met het kaartje er nog aan? Bedenk dan waarom je het in de eerste instantie hebt gekocht? En, vind je het nog steeds mooi? 

Waarom trek je het vervolgens nooit aan? Laat het gaan en geef de kleding weg dan heeft een ander er nog iets aan.

Kleding en accessoires opruimen.

Probeer eens alle tassen bij elkaar te leggen op de grond of op je bed. Hoe ziet het er uit? Wil je echt alles houden?

Misschien is het niet meer je kleur en kan je die tas laten verven, als het een leren tas is.  ( dat kan je door een schoenmaker laten doen. ) Vaak heb je meer tassen dan je denkt en kan er best één of twee weg. Je blijdschap en energie zullen toenemen, als je kast er ruimer uit gaat zien.

Doe het zelfde met je schoenen en laarzen. Eerst allemaal op de grond, pak ze overal vandaan. Vaak heb je in de slaapkamer schoenen, maar ook soms in de hal of in de garage. Zoek echt alle laarzen en schoenen bij elkaar en bekijk wat er weg kan.

Probeer dit ook met al je kleding. Richt dan je kledingkast in per categorie. Dus broeken bij elkaar, bloesjes, rokjes, jurkjes. Als je weet welke kleuren kleding  je mooi staat hoef je geen setjes te maken en kan je alles met elkaar combineren.

Hang alles op kleur. Kleur is een emotie en heeft een trilling. Kleuren die je draagt zeggen iets over jou. Jouw capaciteiten. De kleuren die je niet draagt, dat zijn je uitdagingen. Als kleurentolk kan ik je helpen met de kleuren die je zou kunnen gaan dragen, om jouw doel of droom te kunnen verwezenlijken. Meer Kleur

Veel succes met opruimen.

Kom je er niet uit, laat mij je dan helpen, het is mijn passie. Contact

 

kleding en accessoires opruimen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.