Kleuradvies man stropdas

Iedere man draagt een andere kleur stropdas. Zie foto hieronder. Maar wat is de mooiste kleur stropdas voor jou? Natuurlijk zijn er ook verschillende stropdassen. En waar draag je ze bij? Een paar voorbeelden; Een zwarte vlinderstrik draag je bij Black Tie.

kleuradvies man stropdas

( foto absolutfotografie.nl) 

Een witte vlinderdas draag je bij White Tie, bij het advies Smart Casual is een stropdas niet nodig, bij Tenue de Ville;  liefst een effen das en bij Cocktail is een das weer niet verplicht. Als je gaat trouwen is een zijden stropdas erg mooi!

Het kiezen van de juiste stropdas hangt af van het overhemd en pak dat je erbij wilt dragen, je gemoedstoestand en de gelegenheid waar je het draagt.

Hoe je de mooiste kleur stropdas kunt kiezen heeft te maken met je oog, haar en huidkleur. Wil je weten welke kleur stropdas je het allermooiste staat? Een verkeerde kleur stropdas bij je pak. Dat kan je maken of breken.

Kleuradvies man stropdas

Het is echt belangrijk. Zonde als je een duur pak hebt gekocht. Maak daarom ook altijd een foto van het geheel. Een foto laat het allemaal beter zien. Laat de foto ook aan andere mensen zien. Mensen hebben natuurlijk allemaal een andere mening. Maar hieronder een paar voorbeelden van een verkeerde kleur bij jouw huid.

Bij een verkeerde kleur kan je huid wat geler lijken. Je kan er ouder uit gaan zien. Of je krijgt onregelmatigheden in je gezicht.

Wil je weten welke kleur overhemd en of pak jouw in je kracht zet. Een kleur stropdas kan een pak helemaal ophalen. Ook jou als persoon. De juiste kleuren maken dat je er frisser uit ziet. Je lijkt jonger en vaak ook slanker. Wie wil dat niet? 

Of wil je ontdekken welke kleuren jou creatief of interessanter maken? Wat zijn je top kleuren zijn en wat kleur allemaal met je kan doen. Met kleuren kan je spelen. Laat de kleur van je stropdas bijvoorbeeld terug komen in je riem. Of je schoenen. Zeker als je creatief bent kan je er mee spelen. Een leuke pochet er bij of gekleurd vest. 

Wil je een foto van jezelf op deze blog met een stropdas om? Dat kan geef een reactie en mail de foto door. Als hij leuk is plaats ik hem.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.