Kleuradvies man.

Ken jij een man ( of jijzelf) die wel eens een kleuradvies kan gebruiken?

Kleuradvies man: Wat is een kleuradvies? Een kleuradvies is een advies over welke kleuren jou het allermooiste staan! Wat past het beste bij je haar, ogen en huid. Je kan het zelf bekijken voor de spiegel. Kleuradvies Zwolle laat verschillende kleuren sjaals bij jouw gezicht zien. Een kleur is mooi, als oneffenheden niet meer opvallen. En je je gezicht eerst ziet en dan de kleur. Met de juiste kleuren zie je er fris en gezond uit. Wanneer je weet welke kleuren jou mooi staan! ( je ziet dat ook zelf in de spiegel, tijdens het advies. Echt een oh en ah gewaarwording ) Dan kan je alle kleuren combineren uit je pallet. En kan je dus gemakkelijker combinaties maken van je kleding.

Na het kleuradvies

Dan krijg je een kaartje met kleuren die het allermooiste staan bij jouw huid, haar en ogen. ( Jouw persoonlijk kleurenpallet) Met dit kaartje kan je naar de winkel om te kijken of een bepaald kledingstuk wat je wilt aanschaffen klopt met een kleur uit het kaartje. Als je het kaartje op je kleding legt en het valt er in weg, is de kleur goed. Zo kan je dat ook doen met de kleuren van je kleding die je al in je kast hebt. Ook is het kaartje handig voor het maken van combinaties van meerdere kleuren uit jouw palet.

Hoe leuk is het om eens andere combinaties te maken dan dat je normaal doet. Met andere kleuren of met je bestaande kleuren alleen dan met een andere accent kleur.

Of hoe leuk is het, om je partner eens te verrassen met het maken van kleurgebruik voor je kleding. Zodat ze verbaasd zijn over dat je het nu zelf ook wel kunt. En je er fris en gezond uit ziet.

Twijfel je over bepaalde kleuren?

Je hebt bijvoorbeeld donker haar, donkere ogen en een lichte huid. Dan kan je een wintertype zijn. Maar,… dat hoeft niet zo te zijn. Je kan tussen zomer en winter in zitten. Of tussen winter en herfst. Maar ook winter/lente types zijn er. Deze types hebben allemaal verschillende kleuren die mooi staan. Dus allemaal een andere kleurenkaart. Het is dus zeker aan te raden om dat eens goed uit te laten zoeken. Geen miskopen meer wat betreft kleur!

Het is ook mogelijk om kleuren op stofjes aan te schaffen. Niet iedereen wil graag zo’n mapje met stofjes, daarom bereken ik daar een andere prijs voor. Andere mannen willen wel een mapje met stofjes aanschaffen, omdat ze het dan gemakkelijker vinden om een kleur uit te zoeken. Ingesloten bij het advies is een kleurenkaart in jouw type en een persoonlijke PDF met jouw mooiste kleuren. Wil je toch een mapje met stofjes in jouw mooiste kleuren, dan komt de prijs van het mapje bovenop de prijs van het advies.

Als man mag je wat overhemden mee nemen. Dan kunnen we bekijken welke kleuren je al hebt en of deze jouw topkleuren zijn.

Weten welke kleuren jou fris, slanker en jonger maken?

Twijfel je over kleuren voor kleding? Maak dan nu een afspraak. Contact

Je kan ook gelijk een cadeaubon bestellen. En later een afspraak maken. Kleuradvies voor 2 personen

Meer lezen over kleuradvies? Kleur- en kledingadvies

Andere mannen zeggen over dit advies:

Wietse: “Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Het was gezellig en leerzaam. Mijn garderobe hangt en ligt nu op kleur. Mooi om te ontdekken dat ik heel veel ooit had gekozen dat bij mijn zomer/herfst en natuurlijkheid past. Nu nog meer creatief.”

Peter:: ik droeg veel zwart en wit. Nu draag ik meer verschillende kleuren. Heb ook een kleurige bril gekocht. Krijg veel complimenten.

Sander: “Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in  keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken en er gaat nog wel wat de deur uit en straks wat nieuws halen 🙂

Je kan hier mijn e-book “Combinatie tips” downloaden. E-book Combinatie tips

e-book combinatie tips

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.