Kleurenanalyse voor Alice

Kleurenanalyse voor Alice.

kleurenanalyse alice

Alice heeft bij mij een kleurenanalyse gedaan.

Zij is duidelijk een wintertype. In haar kleurenpallet staat vooral de blauwtinten haar heel goed. Ook kan zij duidelijk de ijsblauwe kleur goed dragen, daardoor lijken haar ogen groter omdat die ook heel hel blauw zijn. Haar huid heeft een koele ondertoon. Daardoor lijkt zij frisser in de koele kleuren en ziet er jonger uit in heldere kleuren.

Kleurenanalyse.

Bij een kleurenanalyse kijken we naar ogen, haar en huidskleur. Door middel van verschillende sjaals met duidelijke kleuren. Op deze manier kan je bekijken welke kleuren jou laten stralen. We kijken niet alleen met duidelijke kleuren sjaals. Maar ook naar het contrast van de kleuren in het gezicht. Zoals de ogen, haar en huidskleur.

Mijn advies voor Alice is een andere bril, het liefst een hel blauwe kleur net als haar ogen dat maakt haar als persoon ook interessanter.

Contrast in kleding maakt haar zakelijker en minder contrast toegankelijker. Alice is website coach en moet dus toegankelijk zijn voor haar klanten. Voor een mooie opzet van een website is kleur heel belangrijk, gelukkig heeft ze voor haar website voor blauwe tinten gekozen. Het lijkt Alice leuk om moodboards te maken samen met haar klanten, die eerst bij mij een kleurenanalyse hebben laten doen. Dat gaan we in samenwerking uitvoeren. (www.alicerowaan.nl)

Wil jij ook een kleurenanalyse? Contact

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.