Lentetype

Lentetype

Ben je een lente type? Dan heb je een zachte heldere huidskleur met een goudgele ondertoon.  En vaak een goudgele perzik of rozige gloed. Op bovenstaande foto staan de kleuren voor het lentetype man. 

Lente mannen of vrouwen zien er met name goed uit in stralende en frisse kleuren, vooral dichtbij het gezicht. De kleuren moeten warm zijn.

Bij rood tinten kan de Lente vrouw van oranjerood tot koraalrood kiezen, maar ook fel roestbruin. Ook oranje en perzik kleuren en zalmroze of abrikoos kleuren.

Ook warme natuur kleuren, witte wol, beige of camel. 

Een lente vrouw met koele ogen kan heel goed jeans blauw dragen. Denk niet dat er veel mensen in Nederland een lentetype zijn. De meeste mensen in Nederland zijn zomertypes. Dat wil zeggen mensen met een koele huid. Een lentetype heeft duidelijk een warme huid.

Lentetype

Zorg als lentetype voor voldoende lichte basistops. Dan kan je makkelijker combineren. Accentkleuren zijn ook belangrijk. Dat kan zijn turquoise, oranje rood of koraal. Dat zijn mooie accentkleuren. Zorg ook dat je altijd leuke accessoires hebt. Als lentetype kan je dat heel goed gebruiken. Je kan goed gouden accessoires dragen. Maar ook camel kleur of legergroen. Je kan ook een luipaardprint gebruiken voor accessoires. Ik weet dat lentetypes ook graag zwart dragen. Maar beperk je je daar zeker in. Al ben je innerlijk aangetrokken tot zwart. Het staat niet mooi in je gezicht. 

Duidelijk voor jezelf dat je een lentetype bent? Vergis je niet. Er zijn ook lente/herfst types, lente/zomer types en zelfs lente/winter types. Dus allemaal met een duidelijk ander kleurenpalet. Zelfs tweelingen kunnen verschillende types zijn. De één een zomer/lente en de ander een lente/herfst. Het komt voor. Laat het dus goed uitzoeken.

Interesse in een kleurenanalyse? Voor jou alleen of met meerdere personen? Contact

Je kan ook eerst verder lezen. Workshops

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.