Rood dé modekleur voor deze winter

Rood dé modekleur voor deze winter

Bijna elke ontwerper heeft rood als modekleur voor de winter in de collectie.

Een rode jurk of rood overhemd is een aanrader dit seizoen. Draag je rood, geef je aan dat je niet bang bent om op te vallen. Je geeft ook overwicht aan. Wil je dat niet, kan je rood subtiel aanbrengen in je garderobe.

Als vrouw met bijvoorbeeld rode pumps of rode oorbellen.

Als man met een rode stropdas of een overhemd met een fijn rood geweven draadje.

Er is voor iedereen een passende kleur rood; van koninklijk scharlaken rood tot winters bruinrood.

Volgens Pantone is de meest gevierde rood kleur in New York dit seizoen Grenedine, een vrij warme dynamische tint. In Londen is de meest gevierde kleur Flame Scarlet, een levendige krachtige tint die net iets meer naar Fuchsia neigt. In Milaan waren beide rood tinten hot.

Maar zoek naar een kleur die het beste bij jouw huidkleur past.

Weet je dat niet, laat je dan adviseren door een onafhankelijk persoon. Ik help je. In de winkel hebben ze daar meestal geen opleiding voor gehad. Goedbedoeld helpen ze je met de kleuren die in de winkel hangen.

Rood is een bijzondere kleur en dat is goed om je te bedenken voordat je je van top tot teen in het rood hult. Het is wetenschappelijk bewezen dat een vrouw in rood aantrekkelijker is voor mannen dan vrouwen in een andere kleur. Uit een ander onderzoek blijkt zelfs dat men ervan uitgaat dat vrouwen in rood sneller openstaan voor avances.

Denk dus goed na voordat je een rode jurk aantrekt naar een zakelijke afspraak want je zou met een rode jurk in bepaalde omstandigheden wel eens de verkeerde signalen kunnen afgeven! Zeker als het een strakke jurk is die het figuur duidelijk laat uitkomen.

Rood kun je ook beter niet naar een sollicitatiegesprek dragen, want rood is erg aanwezig. Je komt al snel brutaal over. Wat ook leuk is het e-book “Combinatie tips” Nu gratis aan te vragen door onderstaande link.

 E-book Combinatie tips

e-book combinatie tips
Tip; voor vrouwen; kijk eens op de website http://www.jurkjes.nl

Rood als modekleur

Hopelijk durf je nu nog rood te dragen. Want rood gaat het echt worden. Rood in combinatie met oranje als je een warm type bent en rood met fuchsia als je een koel type bent. Ook paars is weer van de partij dit seizoen. Rode mantelpakjes en broekpakken. Lange rode jassen en rode truien op rode broeken. Draag in ieder geval iets roods zodat je kunt laten zien dat je op de hoogte bent van de laatste trends.

En ook bij make-up is rood het komende seizoen heel dominant aanwezig. Rode lippenstift en zelfs rode oogschaduw. Trendy voor een avondje uit. Op de nagels rode nagellak. Dit jaar niet alleen met Kerstmis!

Bron; P.I.P. nieuws.

Wil je weten welke kleur rood mooi is voor jou? Geef je dan op voor een kleurenanalyse. Contact

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.