Sollicitatie gesprek verpleegkundige

Sollicitatiegesprek verpleegkundige?

Sollicitatiegesprek verpleegkundige? 

Op sollicitatie gesprek? En ben je een verpleegkundige of werk je in de zorg? Dan hoef je er natuurlijk niet hele nette kleding te dragen. Maar wat wel écht moet, is dat je er verzorgd uit moet zien. Dat is heel belangrijk en essentieel. Schone nagels, nette haren, schone schoenen. Dat doe je al als verpleegkundige. Tuurlijk! Maar vergeet niet dat je daar ook zeker op een sollicitatie gesprek aan moet denken. Dus niet even voor die tijd in de tuin wroeten. Je nagels krijg je dan niet meer goed schoon.

Sollicitatie gesprek verpleegkundige

Sollicitatie gesprek verpleegkundige, wat trek je aan naar dat gesprek?

Volgens Zorgwerk is het nodig dat je je prettig voelt in je kleding én dat je iets draagt wat bij je persoonlijkheid past. Het moet er wel verzorgd uit zien. Het liefst een beetje kleur in de outfit in plaats van onopvallende tinten als donkerblauw, grijs of zwart.

Kies je voor een rok ga dan niet in blote benen, maar kies een panty. Je outfit mag er best een beetje trendy uit zien. Breng je persoonlijkheid door je eigen favoriete stijl/touches toe te voegen.

Sollicitatiegesprek verpleegkundige

Toch is het lastig, dat begrijp ik wel.

Zoals verpleegkundigen in de ouderenzorg deze krijgen geen bijdrage voor kleding van de organisatie.

Toch voor een aantal zaken is het belangrijk om uit te stralen, dat je een verpleegkundige bent.

Je kunt een stevige witte broek dragen met daar op een rood of groen shirt, dat geeft kracht en een intens gevoel. De witte broek maakt het stijlvol en is makkelijk uit te wassen.

Een combinatie van verschillende tinten van één kleur uit je eigen pallet maken je outfit rustig, harmonieus en elegant.

Zit je nog met vragen zoals: -wat straal ik uit, hoe kan ik er zelfverzekerder uit zien, hoe kom ik over, welke kleding past het beste bij mijn sollicitatie, maak dan een afspraak voor een garderobecheck.  Je kan ook een kledingvraag stellen. Dan maken we een afspraak voor een half uur of een uur. Dan kom je met een paar kledingsets bij me waar je over twijfelt. Dan help ik je met wat voor set je het beste aan kunt doen. Of geef je tips voor accessoires. Wat wel of niet kan. Ik help je graag. Neem gerust contact op voor hoe ik je kan helpen met je keuze. Contact

Onderscheid je van de massa én presenteer jezelf!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.