Speeddaten.

Al eens nagedacht over speed daten? Speed daten, een nieuwe manier van daten. In 5 minuten stel je jezelf voor en vertel je iets over jezelf.

Dan is je eerste indruk dus wel heel bepalend. 

Een kleur en kledingadvies is dan wel handig. Ook een garderobeadvies, je weet dan zelf wel wat je aan wilt trekken. Je hebt immers voor elke gelegenheid iets in je kast. Niet? Ik geef even een voorbeeld van een klant van mij.

Mijn klant is man, 33 jaar en wil een leuke set kleding voor een speeddate. Gelukkig ken ik hem en heb meer met hem geshopt, dus ik weet wat hij in de kast heeft hangen.

speeddaten

Speeddaten.

Bij een speeddate is het dus belangrijk om iets van jezelf te laten zien, in je uiterlijk, om mensen een idee te geven over wie jij bent. Je hoeft dus niet te solliciteren naar die belangrijke baan of opdracht, maar wel naar die belangrijke persoon die je graag in je leven wilt toelaten.

Mijn klant draagt voor zijn werk wel vaak een pak. Dan moet hij er zakelijk uitzien, maar met een creatieve draai. Omdat het werk is waar hij overtuigend, maar ook formeel toegankelijk moet zijn. In zijn vrije tijd is hij een amicale gast en sportief actief.

Afspraak is dat we iets zoeken waar hij bij het speeddaten zichzelf in is, zich prettig in voelt en lekker in kan bewegen.  Voor mij is het duidelijk, dat hij iets geels moet dragen. Met de kleur geel val je op. Er zijn immers veel meer gegadigden. We zien een prachtig lichtblauw jasje met geel in de voering en een leuk geel gekleurd pochet. Geen geel verder in de winkel. Wel een mooi overhemd voor het werk, dus inpakken. Ik bedacht dat we al eens een dergelijk mooi lichtblauw jasje hadden gekocht. Dus geen jasje gekocht.

Speeddaten.

Op zoek naar iets geels wat onder het jasje kan die hij thuis al heeft. Nergens mooie kwaliteit shirts. Dus ik snap niet dat er niet meer geel is voor mannen. Behalve het geel waar je een kanariepiet in lijkt. Mannen pas daar alsjeblieft voor op. Vooral als je geen partner hebt, krijg je die zo ook niet. Uiteindelijk een mooi kwaliteit T-shirt gevonden. Van boven geel, onder donker blauw en een klein lichtgrijs randje. Voor mijn klant precies goed. Valt het donkerblauw over zijn buik.

Donkere kleuren maken je slanker.

En de meeste mannen boven de 30 hebben al vaak een buikje. Bij hem thuis bleek dat het lichtblauwe jasje van een pak was. Voor één keer is het niet erg om een jasje te dragen van een pak. Maar geen jasje van een pak van een dunne kwaliteit stof. Dat staat echt niet.

Speeddaten

Voor het speeddaten: Kleding klant; donkerblauwe broek(; is echt de fijnste broek die ik heb) lichtblauw jasje, geel met donkerblauw T-shirt met licht grijs randje. Mooie lichtgrijze leren schoenen, ( de kleur komt terug in het T-shirt). Sportschoenen kunnen ook, maar dan wel schone en liefst als er iets geel in zit bij deze kleding.

Mijn advies; draag een zonnebril in je pochet! (;Oh nee, ik draag helemaal geen zonnebril! Dat is net zoiets als iemand die een horloge draagt!) Om even aan te geven, mijn klant is vrij slordig met kleding en ikzelf ben vrij netjes. Maar de combinatie is top. Ik hoop maar, dat hij het T-shirt niet gaat dragen voordat hij de speeddate heeft. Dan wordt het T-shirt weer slordig. Ik verbijt me om hem dat te vertellen. Ik heb aan de opdracht voldaan en wens hem succes met speed daten. Wil jij ook dat ik je help met het uitzoeken van een leuke set kleding? Kleur- en kledingadvies  of neem gewoon contact op. Contact

Je kan het ook iemand cadeau geven.  Twee Uur Shoppen Cadeaubon

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.