Zichtbaarheid, presentatie en uitstraling.

Zichtbaarheid, presentatie en uitstraling.

Zichtbaarheid, presentatie en uitstraling. Worstel jij daarmee?

zichtbaarheid presentatie en uitstraling

 

Kleur en kleding is een krachtig communicatiemiddel. Onbewust straal je iets uit. 

Kleur heeft een trilling en een emotie. Maar ook een betekenis. Wat straal jij uit?

Kleding maakt een deel uit van je uiterlijke verschijning. Het moet kloppen met je uitstraling.

Ben je je bewust van hoe je je presenteert en wat je uitdraagt met je kleding? Zichtbaarheid zelf is niet het doel, het is een onderdeel van wat je moet doen om succesvol te zijn. Lever je kwaliteit en ben je zichtbaar heb je altijd succes.

Ben je goed in je werk, maar niemand ziet je staan? Dan geeft ook niemand je de erkenning die jij verdient.

Zichtbaarheid, presentatie en uitstraling.

Zichtbaar zijn is iets wat je ook moet durven. Soms is het lekker veilig om achter je computer aan je website te werken. Maar zichtbaar zijn betekend ook dat je je moet laten zien. Op een podium staan. Naar netwerkbijeenkomsten. Maar wat trek je aan? Is dat erg lastig. Weet je niet wat je aan moet naar bepaalde gelegenheden? Kleur- en kledingadvies

Kleuradvies Zwolle leert je hoe je meer zelfvertrouwen krijgt over je uiterlijke presentatie. Zelfvertrouwen kan je krijgen door een kleur en kledingadvies. Dan weet je wat je je prachtig staat, welke kleuren jou laten stralen. Maar, als je bepaalde kleuren niet kunt dragen? Een kleur heeft een emotie en een trilling. Zoals rood een soort van zelfvertrouwen kan geven. Maar als je als kind bepaalde ervaringen hebt gehad. Of als je een man hebt die dominant is of zelfs een narcist is. Dan kan die kleur rood ook met angst te maken hebben.

Of geel je kan helpen om je te laten zien. Omdat dat een kleur is die opvalt. Maar van geel kan je ook kwaad worden of misselijk. Dat heeft ook met een ervaring(en) uit het verleden te maken. Hoe kan je dan die kleur dragen? Elke kleur heeft een positieve, maar ook een negatieve betekenis. Om je te laten zien is het soms nodig om te groeien. Om aan zelfontwikkeling te doen. 

Een kleurenuitleg via het Colour Comfort systeem kan je helpen inzicht te krijgen in wat jouw uitdagingen zijn. Zodat jij kan groeien om zelfvertrouwen te krijgen. Om jezelf te laten zien en jezelf te presenteren. Heb jij interesse, dan kan je me altijd benaderen. https://www.stijlwerkt.nl/kleur-als-taal/

zichtbaarheid, uiterlijke presentatie

Contact

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.