Garderobe advies

Garderobe advies.

Puilt je kast uit met kleding, maar weet je nog steeds niet wat je moet aantrekken? Wil je sneller kunnen winkelen en kleding kopen wat je kan combineren met wat je al hebt? Maak dan een afspraak voor een garderobe advies.

Garderobe advies Stijlwerkt

Garderobe advies

Voor een garderobe advies kom ik bij je thuis. Welke kleuren staan je het mooist? Als je dat weet en je wilt je houden aan het kleurenpalet van jouw type. Dan kan je alle kleuren in je kast combineren.

Dan kijken we naar welke stijl heb je. Wat heb je in je kast en wat is handig om nog aan te schaffen. Ik leer je combineren met de items die je in je kast hebt. Zo leer ik je meer combinaties te maken. En andere combinaties waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt te maken.

Garderobe advies.

Voor een garderobe advies kan je ook bij mij in de salon komen, als je dat liever wilt. Dan kan je zoveel mogelijk kleding en accessoires meenemen. Je leert verrassende combinaties te maken met je huidige kleding.

Ook krijg je tips voor toekomstige aankopen. Zodat je voortaan het maximale uit jouw garderobe kunt halen. Welke kan weg. Wat is nog draagbaar en wat kan vermaakt worden.

Na het garderobe advies.

Je weet dan welke kleding, stoffen en prints bij jouw lichaam horen. Je hebt meestal ook in je lichaam meerdere stijlen, dus gaan we kijken wat het mooiste voor jou is.

Maar voor het terug gaat, leer ik je eerst hoe je nieuwe en spannende combinaties kunt maken. Een andere stapel betreft kleding die vermaakt kan worden. Met een kleine inspanning passen deze kleren ook weer bij je. Je zult ontdekken dat je ze opnieuw met plezier gaat dragen.

Garderobe opruimen.

Van een gedeelte van je garderobe ga je afscheid nemen. Maar bedenk dat je daar een ander blij mee maakt. Als kleding ongebruikt in de kast hangt, heeft niemand er iets aan. Daarna bekijken we wat je kunt aanschaffen om je garderobe weer compleet te maken.

Heb je nog moeite om kleding op te ruimen? Laat Kleuradvies Zwolle je helpen. We maken stapels van je hele garderobe. Eén van de stapels is voor kleding die al bij je past. En zó de kast weer in kan.

Opruimen op de manier van Marie Kondo?

Daar kan ik je ook mee helpen. Ook de manier van vouwen en opbergen van kleding, daar help ik je ook graag mee. garderobecheck.

Giapar: Tiny heeft mij nieuwe combinaties laten zien met de kleding dat ik al in de kast had hangen. Ook heeft ze tips gegeven hoe ik met kleine veranderingen (bijv. een sjaal of ketting) een verrassend resultaat kan krijgen. En ze nam er de tijd voor om uit te leggen welke soort kleren en welke stijlen het beste bij mij passen. 

Kleding check-up.

Kleding check-up van ongeveer 2 uur. We bekijken welke kleding staat je mooi, wat kan weg en wat kan je nog aan schaffen. Met je bestaande kleding gaan we combinaties maken die je zelf nog nooit hebt bedacht.

Wat trek je aan naar bepaalde gelegenheden. Als je wilt kunnen we foto’s maken van sets. Je krijgt geen stijladvies, maar wel tips. Geen kleuradvies, maar ik vertel je wel welke items jouw het mooiste staan. Moet je solliciteren, heb je een boekbespreking, netwerken? Ik help je met wat je aan moet trekken. Help je met wat kan weg en wat blijft. Contact

 

Ineke: “Ik heb nu een garderobe die onafhankelijk is van mode en trends. Het leukste zijn de complimenten.”

Marjanne: “Ik kocht altijd te veel! Terwijl ik al mooie items in mijn kast had hangen, ik hoefde er alleen maar accessoires bij te kopen! Ik heb veel aan het garderobe advies gehad van je Tiny en kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Tiny.

Sander: Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken en er gaat nog wel wat de deur uit en straks wat nieuws halen:-).

Kleding check-up van 2 uur Investering ad 190 euro.

Stijladvies, Kleuradvies, Garderobecheck, persoonlijk stijlboek. Investering ad 476 euro

Contact

Mijn e-book “Combinatie tips” gratis ontvangen? Klik op de link hieronder.

E-book Combinatie tipse-book combinatie tips

 

 

 

Meld je gratis aan voor tips en nieuws

http://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/