Garderobe advies

Wanneer een garderobe-advies? Puilt je kast uit met kleding, maar weet je nog steeds niet wat je moet aantrekken? Wil je sneller kunnen winkelen en kleding kopen wat je kan combineren met wat je  al hebt?

 

Wil je een garderobe-advies waar je je hele leven wat aan hebt? Of liever af en toe een uurtje advies over een set kleding? Heb je een vraag over een bepaalde gelegenheid waar je naar toe gaat? Wat trek je aan?

Kies je voor een uitgebreid kleding– en kleuradvies, dan kom ik bij je thuis.

Voor een advies over een set kleding kom je bij mij. Voor dat advies nemen we ongeveer een uur de tijd. Je kan dan ook accessoires meenemen voor de set kleding. Welke schoenen? Welke combinatie?

We gaan helemaal voor jouw vraag. Vragen van klanten waren o.a.; * ik moet naar een boekbespreking. Welke kleding kan ik het beste aan doen? * Ik moet mee naar een receptie van mijn man. Help ik weet het niet. * Ik wil gewoon eens weten of deze jurkjes mij echt staan? * Ik moet solliciteren, het is heel belangrijk voor mij om die baan te krijgen. Wat trek ik aan?

Liever shoppen? Dat kan vanaf 2 uur. Investering 95 euro per uur. Vaak weet je niet hoe lang het kan duren, dan mag je een strippenkaart aanschaffen. Investering 295 euro voor 4 uur. Deze kan je gebruiken als je me nodig hebt.

Kies je voor een uitgebreid garderobecheck dan kan je zoveel mogelijk kleding en accesoires meenemen.  Je kiest dan voor een stijladvies zilver.

Je leert verrassende combinaties te maken met je huidige kleding. Ook krijg je tips voor toekomstige aankopen. Zodat je voortaan het maximale uit jouw garderobe kunt halen. Welke kan weg. Wat is nog draagbaar en wat kan vermaakt worden.

Ook accessoires hebben na een garderobe-advies geen geheimen meer voor je. Je weet dan welke kleding, stoffen en prints bij jouw lichaam horen. Je hebt meestal ook in je lichaam meerdere stijlen, dus gaan we kijken wat het mooiste voor jou is. Je kan gewoon een broek en een t-shirt dragen bij het bekijken van je stijlen. Bel of mail me gerust. Tel: 06-37472098

Opruimen van kleding?

Heb je nog moeite om kleding op te ruimen? Laat Kleuradvies Zwolle je helpen. We maken stapels van je hele garderobe. Eén van de stapels is voor kleding die al bij je past.En zó de kast weer in kan. Maar voor het terug gaat, leer ik je eerst hoe je nieuwe en spannende combinaties kunt maken. Een andere stapel betreft kleding die vermaakt kan worden. Met een kleine inspanning passen deze kleren ook weer bij je. Je zult ontdekken dat je ze opnieuw met plezier gaat dragen. Van een gedeelte van je garderobe ga je afscheid nemen. Maar bedenk dat je daar een ander blij mee maakt. Als kleding ongebruikt in de kast hangt, heeft niemand er iets aan. Daarna bekijken we wat je kunt aanschaffen om je garderobe weer compleet te maken. Voor dit advies is de strippenkaart ideaal.

Opruimen op de manier van Marie Kondo?

Daar kan ik je ook mee helpen. Ook de manier van vouwen en opbergen van kleding, daar help ik je ook graag mee.

stel hier je vraag

 

Ineke: “Ik heb nu een garderobe die onafhankelijk is van mode en trends. Het leukste zijn de complimenten.”

Marjanne: “Ik kocht altijd te veel! Terwijl ik al mooie items in mijn kast had hangen, ik hoefde er alleen maar accessoires bij te kopen! Bedankt Tiny.”

Stijladvies zilver:

Stijladvies, garderobecheck, persoonlijk stijlboek. Investering 320 euro 

  • als boven inclusief shoppen 600 euro ( imago advies is aftrekbaar van de belasting)

Set kleding vraag: Investering 95 euro per uur.

Shoppen? Dat kan vanaf 2 uur Investering 95 euro per uur. Strippenkaart : Investering 295 euro voor 4 x 1 uur.

 

Menu