Garderobe check Roelinde

Garderobe check Roelinde.

roelinde_boer

Roelinde ( medisch secretaresse) wilde een afspraak maken voor een stijladvies.

Zij had echter nog nooit een kleuradvies laten doen en daarom heb ik haar geadviseerd om toch voor een garderobecheck te gaan.

Gelukkig heeft zij besloten om dat te doen, want bij haar thuis kwam ik ook veel koele en warme kleuren tegen in haar kledingkast. Als je dat hebt, kun je niet al je kleding combineren. Het beste is om eerst te bekijken welke kleuren je mooi staan, dan kun je deze op kleur hangen en zie je ook dat je dan alles wel bij elkaar kunt combineren.

Garderobe check Roelinde.

Roelinde is een zomertype en haar stijl is klassiek, feminien ondanks haar lange lengte.

garderobe check Roelinde
Op de bovenstaande foto zie je kleding wat al uitgezocht is.

Links op de foto de kleding wat of de kleur niet is, of niet het model of gewoon weg kan.voor

In de bakken stapeltjes kleding wat ze wil bewaren. Helemaal rechts bovenaan een leren jasje en rokje voor de winter wat ook goed is.

Foto rechts: het groene setje is niet haar kleur, het maakt haar bleek. De zilverdraad is mooi, het bollero’tje past bij haar borsten maar maakt de outfit meisjesachtig. Zij wil juist graag vrouwelijk zijn.

naFoto links: de kleuren van het jasje en de rok staan haar heel mooi, haar ogen worden er blauwer door en het geeft haar een frisse uitstraling.

Het jasje was van een pakje waarvan de rok te groot was, de mouwen van het jasje kunnen iets smaller en korter gemaakt worden.

Dan is het weer een “top” jasje. Eventueel met een mooie pump maak je het stelletje iets vrouwelijker. Op zich kunnen de “zilveren” schoentjes er best goed bij, ook gezien haar lengte.

De kleding is allemaal uit haar eigen kast. Dan kan je dus andere setjes maken. Soms met kledingstukken die je nooit meer draagt. Het is dan in één keer weer een leuk setje.

Wil jij ook een garderobe check? Net zo als Roelinde? Garderobe advies

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.