zichtbaarheid, uiterlijke presentatie

Inkooptraining kledingwinkels

Inkooptraining kledingwinkels
Inkooptraining kledingwinkels.

Voor kledingwinkels is het soms moeilijk om goed in te kopen. Welke items verkopen goed. En welke blijven hangen? Welke kleuren en welke stijlen? Wat staat de meeste vrouwen goed in Nederland? Kleuradvies Zwolle weet welke soorten kleurtypes er in Nederland wonen. Aan de hand daarvan kan je ook kleding inkopen. Dat wordt vaak vergeten of men heeft er gewoon te weinig of geen kennis van.

Daarom een inkooptraining voor kledingwinkels.

Steeds meer winkels beseffen dat verkopen geen kwestie is van scoren. Klanten willen goed advies. Want, vaak hangen er voor verschillende types kleding in de winkel. Soms zijn er voor bepaalde klanten helemaal geen items te vinden in de winkel. Waarom? Gewoon, omdat men vaak inkoopt wat je zelf mooi vindt.

Ook kan het zijn dat er bepaalde winkels zijn van één en dezelfde ontwerper(ster). Of weten de medewerkers niet goed hoe je items bij elkaar hangt. Zodat je sneller meer artikelen verkoopt.

Wil jij weten hoe een imageconsultant kijkt naar kleding? Belijning en kleur? Leren hoe je een klant snel kan helpen met een outfit wat perfect zit? en Perfect staat?

Je weet natuurlijk door misschien jarenlange ervaring hoe je een klant kunt adviseren. Maar heb je regelmatig dat klanten een kledingstuk terug brengen naar de winkel? Omdat het thuis toch niet zo mooi staat? Ik geef je tips over hoe dat komt en hoe je dat kunt voorkomen.

Kleuradvies Zwolle geeft ook advies over representatie voor de medewerkers. Wat kan wel en wat kan écht niet!

Desgewenst kan er een training volgen voor het snel beoordelen van een type klant. Wat stijl betreft en of kleur.

Kleuradvies Zwolle heeft een prijs gewonnen onder collega’s met combinaties maken. Dit was een initiatief van Monique Collignon. Een bekende mode ontwerpster.

5 tips voor maat 40/42
Inkooptraining kledingwinkels.

Ik kom in je winkel en bekijk wat goed is en wat anders kan. Dit 1e gesprek is gratis. Je beslist zelf of je met mij in zee gaat. Dan maak ik een plan van aanpak en help je. Je mag me bellen voor dit gesprek of het contactformulier in vullen. Contact

Wacht niet te lang, soms zijn kleine veranderingen al heel snel werkzaam.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.