Kleur- en kledingadvies

Wil jij een kleur-en kledingadvies en met de juiste kleuren en kleding er stralend uitzien? De beste versie van jezelf.

Met je kleding vertel je een verhaal. Het is een vorm van non-verbale communicatie. Op de foto links staat Bernadette, in het zwart komt zij wat afstandelijke over dan zij innerlijk is. De vierkante hals maakt haar wat mannelijker. Op de foto rechts, komt Bernadette haar innerlijk meer naar buiten. In deze jurk voelt zij zich veel vrijer en prettiger. De v-hals maakt haar slanker en ook in deze jurk heeft zij een mooiere taille. De zilveren schoenen maakt het geheel wat chiquer. De sjaal is een leuke accessoire, wat het geheel wat meer kleur geeft.

Je wilt er modern en professioneel uitzien. Maar je hebt het gevoel dat dat niet goed lukt. Als je wilt kan ik je helpen. Als je je kleuren en stijl kent, kun je hier bewust mee spelen. Ruim 2/3 van de vrouwen draagt bepaalde kleding uit haar eigen kast nooit, waarvan 36% aangeeft zich er niet prettig in te voelen. Dat is toch zonde van je aankopen. Laat je eens goed adviseren. Dat levert je voor altijd meer op.

Kledingadvies? Wil jij je look positief veranderen op het gebied van kleur, kapsel, styling en make-up? Wil jij tijd besparen? Ik help je een garderobe zo samen te stellen zodat je voor elke gelegenheid iets hebt. Zichtbaar zoals het bij jou past. Dat doe ik door middel van kleuren voor haar, make-up, kleding en accessoires zodanig te gebruiken dat je je er prettig bij voelt, zichtbaar wordt én er zeker van kan zijn dat je er goed uit ziet. Vaak kan dat al met een groot gedeelte van je bestaande kleding. Goede pasvorm en juiste combinaties maken je outfit. Laat dat nu mijn kracht zijn.

49% van de vrouwen zou een stylist best handig vinden, hoe denk jij daar over? Moeilijk om geld te investeren in jezelf? Dat komt dubbel en dwars weer terug. Je weet immers wat je mooi staat en hebt veel minder miskopen in de toekomst. Je hoeft niet meer elke ochtend te twijfelen wat je aan moet. Dat scheelt tijd en je gaat niet meer gestrest naar je afspraak.

 

Je kunt door een goed kleur en kledingadvies veel geld besparen.

Ben je bereid om in jezelf te investeren? Wil je meer verdienen door goed voor de dag te komen? Betere kansen krijgen op de arbeidsmarkt? Wil je er fris, professioneel en toch vrouwelijk uitzien? Hoe zou het zijn; als je tijd en geld kunt besparen. Veel sneller kunt winkelen, geen miskopen meer in je kast hebt? Als je er fantastisch uitziet waar je ook naar toe gaat.

Zelfverzekerd zijn over je uiterlijk? Ik help je. Bel of mail me voor een gratis gesprek.

Mensen vinden van dit advies:

Ina: het kleur en stijladvies bij Tiny was erg verhelderend voor mij en mijn dochter. We hebben ook alles toegepast. Ik ben zelfverzekerder en draag mijn mooiste kleuren dicht bij mijn gezicht.

Riet Overberg: De tijd vloog om dinsdag j.l. Het is best een goed idee om het kleur en stijladvies samen te doen met iemand anders, daar leer je ook weer van. Ik kon me wel vinden in de kledingstijl, die hoort bij het type feminine, vind het inderdaad bij me passen. Het effect van de verschillende kragen zie je meteen. Het kleuradvies is me ook duidelijk. Je ziet direct welke kleuren flatteren en welke niet op het moment dat jij de stoffen drapeert.

Stijladvies goud

kleuradvies, stijladvies, garderobe advies, combinatietips, make-up advies, innerlijke kleuren uitleg. Met PDF’s en kleurenkaart.

Investering 996 euro.

Meld je gratis aan voor tips en nieuws http://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Menu