Kleur- en kledingadvies

Kleur- en kledingadvies.

Er met de juiste kleuren en kleding er stralend uitzien? De beste versie van jezelf. Met je kleding vertel je een verhaal. Het is een vorm van non-verbale communicatie.

kleuradvies zwolle

Voor vrouwen, maar ook voor mannen. Kleur is een van de belangrijkste aspecten in je garderobe. Het dragen van de kleur kleding die bij je past geeft je een krachtige, positieve uitstraling. Vraag je je wel eens af welke kleuren je laten stralen? Vind je het moeilijk om iets nieuws uit te proberen? Of combinaties van kleding kleur te maken?

Wil je complimenten ontvangen, zichtbaar zijn en er stralend uit zien? Welke kleuren je goed staan is vooral afhankelijk van je oog- huid- en haarkleur. Bij een persoonlijke kleuradvies ervaar je wat een kleur kan doen voor je uitstraling.

Een kleuradvies is een waardevolle investering in jezelf.

Met de juiste kleuren zie je er jonger, dynamischer en frisser uit. Je zult merken dat combineren makkelijker wordt. De kleuren uit je pallet kun je niet alleen gebruiken voor je kleding maar ook voor je make-up, haar, accessoires en brilmonturen.

Heb je moeite om kleren te vinden die je mooi staan?

Wil je leren hoe je sneller en makkelijker kleding kunt kopen die je flatteert? Of hoe je met gekleurde accessoires zoals schoenen, brillen, stropdassen en sieraden je eigen stijl creëert?

En ja, natuurlijk kan je het kleuradvies ook met je partner of vriendin plannen. Dat is altijd goed. Dan kan je bij elkaar bekijken hoe de verschillende kleuren sjaals jou staan. Met welke kleur je er jonger, frisser en interessanter uit ziet.

Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur. Samen komen we erachter welk kleurentype je bent. Als je weet welke kleuren je laten stralen, kun je je kleding, en haar daarop aan passen. En dat scheelt een hoop gedoe in winkels, bij de kapper of de opticien. Contact

Kleur- en kledingadvies.

Stijl advies.

Een advies voor jou persoonlijk.

Wil jij weten welke kleding het beste bij jouw lichaam past? En welke stoffen of prints jij nodig hebt om in je kracht te komen. Welke accessoires bij jouw look passen?

Wil jij je kansen verhogen door de juiste kledingkeuze? Maak het jezelf makkelijk. Ik help je. Heb je smalle schouders en brede heupen, waardoor de meeste jurken niet goed zitten? Wil je weten hoe je volle lichaamsdelen slanker kunt laten lijken?

Wil je als man er representatief uit zien?

Met de juiste maat en kledingvormen? Je eigen stijl? Op een moderne, vrolijke, of juist iets spannender manier?

Wat gaan we behandelen bij een stijladvies? We bekijken welke prints, stof of stijlen het beste bij jou lichaam passen. We bekijken toppers en floppers. Ik leer je met je eigen kleding mooie combinaties maken.

Je hebt minder kleding nodig als je met basisstukken en fraaie accessoires een verzorgde, persoonlijke stijl kunt vormgeven. Contact

Jolanda: Ik vond het kleur- en kledingadvies heel erg geweldig. Ik merk ook dat ik oplet hoe anderen er uit zien in hun kleding. Grappig is dat.

 

kleur- en kledingadvies kleur- en kledingadvies

Met je kleding vertel je een verhaal. Het is een vorm van non-verbale communicatie.

Voorbeeld imago advies.

De foto links staat Bernadette, in het zwart komt zij wat afstandelijker over dan zij innerlijk is. De vierkante hals maakt haar wat mannelijker.

De foto rechts, komt Bernadette haar innerlijk meer naar buiten. In deze jurk voelt zij zich veel vrijer en prettiger. De v-hals maakt haar slanker en ook in deze jurk heeft zij een mooiere taille. De zilveren schoenen maakt het geheel wat chiquer. De sjaal is een leuke accessoire, wat het geheel wat meer kleur geeft.

Kleur- en kledingadvies.

Als je je kleuren en stijl kent, kun je hier bewust mee spelen. Ruim 2/3 van de vrouwen draagt bepaalde kleding uit haar eigen kast nooit, waarvan 36% aangeeft zich er niet prettig in te voelen. Dat is toch zonde van je aankopen. Laat je eens goed adviseren. Dat levert je voor altijd meer op.

Wil jij je look positief veranderen op het gebied van kleur, kapsel, styling en make-up?

Tijd besparen? Ik help je een garderobe zo samen te stellen zodat je voor elke gelegenheid iets hebt.

Kleding en kleuradvies

Zichtbaar zoals het bij jou past. Dat doe ik door middel van kleuren voor haar, make-up, kleding en accessoires zodanig te gebruiken dat je je er prettig bij voelt, zichtbaar wordt én er zeker van kan zijn dat je er goed uit ziet.

Ik help je al met een groot gedeelte van je bestaande kleding. Goede pasvorm en juiste combinaties maken je outfit. Laat dat nu mijn kracht zijn. 

49% van de vrouwen zou een stylist best handig vinden, hoe denk jij daar over?

Ben je bereid om in jezelf te investeren? 

Wil je meer verdienen door goed voor de dag te komen? Betere kansen krijgen op de arbeidsmarkt? Wil je er fris, professioneel en toch vrouwelijk uitzien?

Hoe zou het zijn; als je tijd en geld kunt besparen.

Veel sneller kunt winkelen, geen miskopen meer in je kast hebt? Als je er fantastisch uitziet waar je ook naar toe gaat. Zelfverzekerd zijn over je uiterlijk? Ik help je. Bel of mail me voor een gratis gesprek. Contact

Mensen vinden van dit advies:

Ina: het kleur en stijladvies bij Tiny was erg verhelderend voor mij en mijn dochter. We hebben ook alles toegepast. Ik ben zelfverzekerder en draag mijn mooiste kleuren dicht bij mijn gezicht.

Riet Overberg: Het is best een goed idee om het kleur en stijladvies samen te doen met iemand anders, daar leer je ook weer van. Ik kon me wel vinden in de kledingstijl, die hoort bij het type Feminine. Vind het inderdaad bij me passen. Het effect van de verschillende kragen zie je meteen. Het kleuradvies is me ook duidelijk. Je ziet direct welke kleuren flatteren en welke niet op het moment dat jij de stoffen drapeert.

Jill: Ik vond het kleur en stijladvies inclusief garderobecheck erg leuk en interessant. Heb nog geen kans gehad om vol te gaan shoppen, maar zal je adressenlijst en kleurenadvies zeker gaan gebruiken.

Cindy: Veelzijdig en breed georiënteerd door het full service aanbod krijgt de klant een optimaal pakket aangeboden, met als resultaat het ultieme look & feel good advies.

Wietse: Samen met mijn partner kleur, kleding en garderobe advies gehad van Tiny. Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Mijn garderobe hangt op kleur. Tegen mijn man zeggen mensen nu hoe goed hij er uit ziet.

Linda Heller: Het is mij goed bevallen bij jou. Ik heb nog steeds veel aan je advies van kleur, stijl en make-up.

 

 

Kleuradvies

Kleuradvies

Mannen of vrouwen.

Maak gelijk een online afspraak

Investering 97 euro p.p. Kleuradvies workshop Cadeaubon

2 personen 90 euro p.p. Kleuradvies voor 2 personen

Contact

 

 

 

Stijladvies

Stijladvies

Mannen of vrouwen

Stijladvies met persoonlijke stijl PDF en map. Investering 169,-  2personen 149,- p.p.

Cadeaubon? Stijladvies

Cadeaubon 2 personen? Stijladvies 2 personen

Contact

 

Stijladvies, garderobecheck, persoonlijk stijlboek.

Kleur/stijl/garderobe advies

Mannen en vrouwen

Stijladvies, garderobecheck.

Investering 476 euro p.p.

2 personen 397 euro p.p.

 

Set kleding vraag: Investering 95 euro per uur.

Contact

 

3 maanden traject.

Heb je meer advies nodig? Wil je kleur en kledingstijl advies? Garderobe advies en shoppen?

We bekijken wat echt bij jou innerlijk past. En je uiterlijke presentatie. Een stap verder. Om jou zelfverzekerd te zijn met je presentatie.

Wat kleding betreft weet je het echt niet? Doe je maar wat en wil je graag zelfverzekerd zijn over je uiterlijke verschijning?

Maak het jezelf makkelijk en laat mij je helpen. Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek en we bekijken samen wat jij nodig hebt.

Contact

Meld je gratis aan voor tips en nieuws http://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/