Kleuradvies

Kleuradvies voor vrouwen, maar ook voor mannen. Kleur is een van de belangrijkste aspecten in je garderobe. Het dragen van de kleur kleding die bij je past geeft je een krachtige, positieve uitstraling.

Vraag je je wel eens af welke kleuren je laten stralen? Vind je het moeilijk om iets nieuws uit te proberen? Of combinaties van kleding kleur te maken?

Wil je complimenten ontvangen, zichtbaar zijn en er stralend uit zien? Welke kleuren je goed staan is vooral afhankelijk van je oog- huid- en haarkleur.

Bij een persoonlijke kleuradvies ervaar je wat een kleur kan doen voor je uitstraling.
Een kleuradvies is een waardevolle investering in jezelf. Met de juiste kleuren zie je er jonger, dynamischer en frisser uit. Je zult merken dat combineren makkelijker wordt. De kleuren uit je pallet kun je niet alleen gebruiken voor je kleding maar ook voor je make-up, haar, accessoires en brilmonturen.

Heb je moeite om kleren te vinden die je mooi staan? Wil je leren hoe je sneller en makkelijker kleding kunt kopen die je flatteert? Of hoe je met gekleurde accessoires zoals schoenen, brillen, stropdassen en sieraden je eigen stijl creëert? Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur. Samen komen we erachter welk kleurentype je bent. Als je weet welke kleuren je laten stralen, kun je je kleding, en haar daarop aan passen. En dat scheelt een hoop gedoe in winkels, bij de kapper of de opticien.

Recensies lezen man?

Kleuradvies man of vrouw.

Een kleuradvies kan je plannen via mail of telefonische afspraak. Online?  Maak gelijk een online afspraak

Investering 97 euro p.p. Kleuradvies workshop Cadeaubon

2 personen 90 euro p.p. Kleuradvies voor 2 personen

 

 

Menu