herfsttype

Haarkleur herfsttype

Haarkleur herfsttype

Haarkleur herfsttype

Haarkleur herfsttype. Dit type heeft meestal een warme gouden gloed over zijn of haar haar. Prachtig vind ik dat. Er zijn minder herfsttypes dan je zou denken in Nederland. 20 / 30 jaar geleden waren er alleen maar zomer, winter, lente en herfsttypes. Nu heb je veel meer variaties. Zo heb je herfst/winter types. Herfst/lente types maar ook herfst/zomer types. Deze hebben allemaal een net even ander kleurenpalet.

Op de foto staat een herfsttype man. Met jazeker een rode baard.

Een Herfst type ziet er in alle warme bruin- en goudtinten stralend en fris uit.

Haarkleur herfsttype

De haarkleur voor een herfsttype kan je heel mooi opfrissen met een henna. Henna is een natuurlijke kleuring. Deze maakt het haar ook wat dikker. Een mooie bijkomstigheid. Behalve als je al veel te dik haar hebt natuurlijk.

De Henna, die wij in de salon hebben, is natuurlijk en heeft geen synthetische toevoegingen. Het haar wordt dan ook steviger, omdat het een laagje om het haar legt én het haar krijgt een veel mooiere glans. Wil je graag een henna en doet jouw kapper geen behandelingen in zijn salon? Maak dan een afspraak bij Oostindie Haarspecialisten in Zwolle. http://www.oostindiehaarspecialisten.nl

Ben je een Herfst type? Dan kun je de meeste Henna kleuringen dragen.

Onder warme Herfstkleuren kun je denken aan kleuren als; kastanje, mahonie, beuken, hazelnoot, koper en goudblond.

De kleuren van kleding voor een herfsttype? Onderstaande kleuren zijn voor het herfsttype. Heb je een aantal kledingstukken in deze kleuren? Drapeer ze eens over je schouder en bekijk of je huid nog fris uit ziet. Zo niet? Dan ben je waarschijnlijk geen herfsttype. (meer)

Wil je weten of je een herfsttype bent? Of als je nog steeds een herfsttype bent? Maak dan een afspraak. Contact voor jou persoonlijk of met meerdere personen. Workshops

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.