Make-up-Zwolle-Apeldoorn

Wil je leren hoe je je zelf nog mooier op kunt maken?

Make-up kan het mooiste uit jezelf halen, sterke punten benadrukken, minpunten verdoezelen. Wil je weten hoe jij je zelf het mooiste kunt opmaken? Ik help je stap voor stap. Je gaat zelf aan de slag. Thuis moet je het immers ook kunnen?

Tijdens een enquête werden managers ondervraagd over het gebruik van make-up door hun vrouwelijke personeel. 64% van de leidinggevenden liet weten dat opgemaakte vrouwen een professionelere uitstraling hebben. Daarnaast antwoordde 18% van de ondervraagden dat een vrouw die geen make-up gebruikt, de indruk wekt dat ze zelfs niet de moeite neemt om er verzorgd uit te zien. Dat wil niet zeggen, dat je er heel erg opgemaakt uit moet zien! Een mooie gekleurde dag creme, wenkbrauwpotlood en lipgloss doen wonderen.

Kleuradvies Zwolle werkt met make-up merken als Barbera Bort en Être Belle, deze voldoen aan alle internationale kwaliteitsnormen en er wordt de uiterste aandacht besteed aan het milieu. De make-up is niet getest op dieren. Alle make-up producten kun je bij Kleuradvies Zwolle aanschaffen. In de salon, maar later ook in de web shop. Je kan gelijk een make-up cadeaubon aanschaffen en later een afspraak maken. Make-up Workshop persoonlijk Cadeaubon

Gelijk een afspraak maken?

Menu