Make-up-Zwolle-Apeldoorn

Wil je leren hoe je je zelf nog mooier op kunt maken?

Make-up kan het mooiste uit jezelf halen, sterke punten benadrukken, minpunten verdoezelen. Als je je een keer professioneel laat opmaken, zie je wat dat met je uitstraling doet. Je staat in een winkel vol  make-up, maar je hebt geen idee wat je het beste staat.

Tijdens een enquête werden managers ondervraagd over het gebruik van make-up door hun vrouwelijke personeel. 64% van de leidinggevenden liet weten dat opgemaakte vrouwen een professionelere uitstraling hebben. Daarnaast antwoordde 18% van de ondervraagden dat een vrouw die geen make-up gebruikt, de indruk wekt dat ze zelfs niet de moeite neemt om er verzorgd uit te zien.

Kleuradvies Zwolle werkt met make-up merken als Barbera Bort en Être Belle, deze voldoen aan alle internationale kwaliteitsnormen en er wordt de uiterste aandacht besteed aan het milieu. De make-up is niet getest op dieren. Alle make-up producten kun je bij Kleuradvies Zwolle aanschaffen.

Wil je weten hoe je een mooie make-up opbrengt? Gelijk een afspraak maken?

Een  make-upworkshop volgen met een zelf samengesteld groepje of een make-up workshop helemaal voor jou alleen. lees verder

Cadeaubon?

Mannen weten vaak niet meer wat zij hun vrouw of vriendin kunnen geven, maar ook als je make-up cadeau wilt doen, is het moeilijk de juiste kleur voor een ander te kopen. Een cadeaubon is dan een welkome hulp. cadeaubon bestellen

Menu