Make-up

Wil je leren hoe je jezelf nog mooier op kunt maken?

Make-up kan het mooiste uit jezelf halen, sterke punten benadrukken, minpunten verdoezelen. Wil je weten hoe jij je zelf het mooiste kunt opmaken? Ik help je stap voor stap. Je gaat zelf aan de slag. Thuis moet je het immers ook kunnen?

Tijdens een enquête werden managers ondervraagd over het gebruik van make-up door hun vrouwelijke personeel. 64% van de leidinggevenden liet weten dat opgemaakte vrouwen een professionelere uitstraling hebben. Daarnaast antwoordde 18% van de ondervraagden dat een vrouw die zich niet opmaakt, de indruk wekt dat ze zelfs niet de moeite neemt om er verzorgd uit te zien. Dat wil niet zeggen, dat je er heel erg opgemaakt uit moet zien! Een mooie gekleurde dag crème, wenkbrauwpotlood en lipgloss doen wonderen.

Kleuradvies Zwolle werkt met producten als Barbera Bort en Être Belle, deze voldoen aan alle internationale kwaliteitsnormen en er wordt de uiterste aandacht besteed aan het milieu. De make-up is niet getest op dieren. Alle producten kun je bij Kleuradvies Zwolle aanschaffen. In de salon, maar later ook in de web shop. Je kan gelijk een cadeaubon aanschaffen en later een afspraak maken.Contact

Make-up-workshop-Zwolle

make-up

Je staat in een winkel vol make-up, maar je hebt geen idee wat je het beste staat. Wil je leren hoe je jezelf nog mooier op kunt maken? Kleuradvies Zwolle geeft ook workshops. Je kunt kiezen uit een workshop voor een eigen groep of een afspraak maken voor een workshop alleen voor jouzelf.

Tijdens deze workshop in Zwolle, leert Kleuradvies Zwolle jou stap voor stap hoe je je zelf kunt opmaken. Op een gemakkelijke manier en uiteraard zo mooi mogelijk. Je hoort én ziet veel tips en trucs. Daar heb je echt veel aan! Het resultaat? Je kunt jezelf opmaken zoals jij dat wilt. Je ziet er stralender, frisser en gezonder uit.

make-up

Neem je fotocamera mee.

Investering;  45 euro p.p., 3 personen 39 euro p.p

Natuurlijk mag je je eigen spulletjes meenemen. Maar alles is aanwezig. De mooie merken Barbera Bort en Être Belle welke voldoen aan alle internationale kwaliteitsnormen en de uiterste aandacht besteden aan het milieu. Deze make-up is niet getest op dieren en te koop na de workshop.

Hennie, Bea, Marcelle, Renske, Heleen, Jessica: Wij vonden de workshop leuk, leerzaam en gaan we zeker toepassen.

Willemijn, Isolde, Sina, Caroline, Jaqueline: De workshop was erg leerzaam.

Nicky; De make-up workshop had veel opties. Er werd goed de tijd genomen om allerlei dingen uit te proberen en te kijken wat mooi was en waar ik zelf blij mee ben. Eerder gebruikte ik eigenlijk nooit make-up, maar door de workshop kan ik zowel dagelijks als naar een feestje een leuke make-up je op doen en voel ik me er veel lekkerder bij! Meld je gratis aan voor tips en nieuws. http://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Ja ik wil graag een afspraak. Contact

Menu