Heb jij een voorkeur voor zwart?

Heb jij een voorkeur voor zwart?

Er zijn veel mensen die vaak zwart dragen. Zwart kan je deprimeren als je het te vaak draagt. Mijn advies; draag alleen zwart als je jezelf wilt beschermen. Als iemand niet te dicht bij je mag komen. Veel mensen die in de zorg werken dragen zwart. Maar zorg dan dat je als je thuis komt de kleding uit doet en je omkleed. Draag dan blauw, roze of wit. Dat is goed voor jouzelf. Wil je meer weten over kleuren die je draagt? Contact

Een voorkeur voor zwart? Dat kan als je een wintertype bent.

Heb jij een voorkeur voor zwart

Test het uit met een hagel witte en een zwarte sjaal. Staan ze allebei mooi bij je huid, dan ben je waarschijnlijk een wintertype. Helemaal zeker is dat nog niet dat weet je alleen maar als het goed uitgetest is met meerdere kleuren sjaals.

Waarom heb je een voorkeur voor zwart? Denk je dat zwart je slanker maakt of vind je dat zwart je mooi staat? Zwart is een koele kleur die afstand creëert.

Heb jij een voorkeur voor zwart?

De betekenis en indruk van zwart is onbenaderbaar, gezag en autoriteit, maar ook stijlvol. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte toga. Moet je die dragen dan is het belangrijk om in je taalgebruik toegankelijk te zijn. Zwart straalt ook uit: “kom niet te dichtbij”

Met accessoires kun je zwart krachtiger, energieker, mysterieuzer of stijlvoller maken.

Draag je veel zwart, probeer er dan eens een klein randje met een andere kleur onder. Vaak staat dat mooier in je gezicht en het is makkelijker om ook andere kleuren te dragen.

Zelfs als je een wintertype bent kan het mooi zijn om zwart te combineren met een andere kleur.

Heb jij een voorkeur voor zwart?

Zwart maakt echt niet alleen slanker, met een donkerblauw, antraciet of paars bereik je dat ook. Natuurlijk kun je met make-up, accessoires, sjaals en jasjes je zwarte jurkje opleuken. Ik ben zelf een zomertype. Voor mij geen zwart jurkje maar liever donker blauw of paars blauw. In zwart voel ik mij ook niet prettig. Toch vind ik zwart vaak wel heel stijlvol staan. Meer weten over kleur of wil je graag een kleurenanalyse? Contact

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.