Over Kleuradvies Zwolle

Over Tiny

Jou inspireren kleur te geven aan je leven. En je helpen zeker te zijn van je zaak. Daar word ik blij van! Ik motiveer je om je innerlijke en uiterlijke schoonheid te benadrukken. Omdat je anders jezelf te kort doet. Zowel in je dagelijkse leven, als in je werk. Als image consultant, kapper en visagist kijk ik in mijn stijladvies altijd naar het totaalplaatje. Dus ook naar wat van invloed is op je zelfbeeld. Mijn passie voor mode heb ik altijd gehad, het zit in mijn genen. Als kind had ik al een duidelijke kledingkeuze. Vriendinnen wilden graag het zelfde dragen als mij. Bij mijn  opleiding heb ik het stijladvies, belijning en stoffen keuze helemaal niet hoeven leren. Ik zie het gewoon. Combineren is ook iets wat “gewoon”in mij zit.

Ik kom uit een familie met sterke vrouwen. Als ik vrouwen ontmoet die onzeker zijn en zichzelf opofferen, dan vind ik dat zo jammer. Dan denk ik: ‘Jij mag er ook zijn!’ En dan voel ik de prikkel om ze anders naar zichzelf te laten kijken. En de positieve en negatieve aspecten kleur te geven, zodat ze beseffen dat beide kanten hen juist krachtig maakt.

In mijn visie zijn het innerlijk en uiterlijk in wisselwerking met elkaar. Het één heeft invloed op het ander. Als ik mensen help er goed uit te zien op een manier die echt bij hun past, dan doet dat van binnen ook iets met ze. Als je zeker weet dat je er goed uitziet, dan voel je je ook zekerder. En dat zorgt er weer voor dat je meer gezien wordt, dat mensen overtuigd zijn van je capaciteiten en niet in de laatste plaats: dat je een goed gevoel hebt over jezelf!

Meer weten? Neem gerust contact op.

 kleuradvies zwollekleuradvies Zwolle

 

Meer informatie kun je vinden op mijn profiel op linkedin.

Menu