Geweldige make-up

Geweldige make-up

Zorg voor een goede basis. Dan straalt je huid en vallen je ogen meer op. Voor veel vrouwen is het lastig om een juiste make-up uit te kiezen.

Daarom vind ik het zo leuk om je stap voor stap te begeleiden naar een geweldige make-up.

En ja, ik doe het al jaren. Al meer dan 30 jaar heb ik bruiden opgemaakt en bruiloftsgasten. Ook make-up workshops doe ik al jaren. Al is de werkwijze sterk verandert.

In het verleden maakte ik de klant eerst op. En liet het de klant  daarna zelf doen.  Met het resultaat, dat men zich toch liever door mij liet opmaken. Bij een workshop laat ik je zelf aan het werk. Dat moet je immers thuis zelf ook doen?

Geweldige make-up is make-up die je bij je huid hebt uitgezocht. Je huid, haar en ogen zijn de uitgangspunten voor een geweldige make-up.

Ook is het nog steeds mooi, als je blush en lipstick matchen.

Een wenkbrauw fungeert ( vooral als je ouder word, als een kapstok voor je gezicht.) Zorg voor een mooie vorm. Laatje wenkbrauwen eens in een voor juiste vorm epileren. Je kan het daarna zelf makkelijker bijhouden. Kleuradvies Zwolle kan dit ook voor je doen. Afspraak maken voor epileren of verven van wenkbrauwen kan via de kapsalon zie link hiernaast. Je kan bellen of via de rode knop gelijk afspreken. http://www.oostindiehaarspecialisten.nl

Wij zoeken dan de juiste wenkbrauwpotlood voor je uit of indien je dit wenst, kunnen we de wenkbrauwen verven.

Geweldige make-up.

Zelfs bij een minimale make-up kun je er toch beter uitzien.

  • Bij jou voor een kleuradvies geweest. Ik gebruik nooit make-up. Heb veel plekjes in mijn gezicht. Die zijn meestal rood. Heb al veel soorten crèmes gebruikt . Maar niets hielp. Volgens jou is het stress en kan ik het heel mooi wegwerken met de make-up van de zonnelijn. (Barbera Bort) De make-up heeft een zonnefactor SPF 15, UVA en UVB filter en vitamine E. Geschikt voor alle huidtypes en vrij van parfum. Zodra je de make-up opbrengt krijg je een mooi egaal geheel. Alle plekjes in mijn gezicht verdwijnen gelijk.
  • Een geweldige make-up. Heel erg bedankt, Anita.

Heb je een huid die maar een beetje onrustig is, en gebruik je nooit make-up? Dan is de BB green SPF15 een heel mooi product. In deze BB Crème zit een zonnefactor 15 in en kan je het hele jaar gebruiken.

Geweldige make-up.

Welke foundation je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en levensstijl. De kleurkeuze is een hele belangrijke. Breng een beetje aan de zijkant van je gezicht aan, om te kijken of de kleur goed is. Als de kleur zich vermengd met de huid is hij goed. Blijft de kleur op je huid liggen dan is de kleur niet goed. Ben je een koel type, gebruik dan ook een koele kleur. Ben je een warm type gebruik dan een warme kleur. Gebruik een make-up sponsje voor een mooie, gelijkmatige verdeling. Begin op beide wangen door zachtjes te kloppen en werk verder over het hele gezicht. Breng de foundation lichtjes aan naar de haargrens en kaaklijn en zorg ervoor dat je geen zichtbare lijntjes krijgt.

Camouflagestift of concealer. Dit product is belangrijk, maar kan het beste na de foundation aangebracht worden. Sommige hebben een licht reflecterende eigenschap, wat handig is voor het camoufleren van donkere kringen en puistjes. Je kunt het product aanbrengen met een sponsapplicator of klein camouflagekwastje en vervaag het dan lichtjes met je vingertop. De concealer van Être belle is ontsmettend en kan ook heel gemakkelijk gebruikt worden voor puistjes. 

Los poeder zorgt ervoor dat de foundation goed blijft zitten, waardoor je gezicht er de hele dag fris blijft uitzien. Glimmende plekjes kan je wegwerken met poeder. Aanbrengen met een wattenschijfje of schoon poedersponsje, waarmee je zachtjes over het gezicht gaat. Daarna veeg je met een poederkwast het teveel aan poeder met neergaande streken eraf om de gezichtshaartjes glad te strijken

Weet je het echt niet, en doe je maar wat? Maak dan een afspraak voor een make-up workshop voor jou alleen. Stap voor stap maken we een plan voor jouw make-up. Make-up

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.