Kleuradvies man.

Ken jij een man ( of jijzelf) die wel eens een kleuradvies kan gebruiken?

Kleuradvies man: Wat is een kleuradvies? Een kleuradvies is een advies over welke kleuren staan jou goed. Wat past het beste bij je haar, ogen en huid. Je kan het zelf bekijken voor de spiegel. Ik laat verschillende kleuren sjaals bij jouw gezicht zien. Een kleur is mooi, als oneffenheden niet meer opvallen. En je je gezicht eerst ziet en dan de kleur. Met de juiste kleuren zie je er fris en gezond uit ziet. Wanneer je weet welke kleuren jou mooi staan! ( je ziet dat ook zelf in de spiegel, tijdens het advies. Echt een oh en ah gewaarwording ) Dan kan je alle kleuren combineren uit je pallet.

Na het kleuradvies krijg je een kaartje met kleuren die het  allermooiste staan bij jouw huid, haar en ogen. ( Je kleurenpallet) Met dit kaartje kan je naar de winkel om te kijken of een bepaald kledingstuk wat je wilt aanschaffen klopt met een kleur uit het kaartje. Als je het kaartje op je kleding legt en het valt er in weg, is de kleur goed. Zo kan je dat ook doen met de kleuren van je kleding die je al in je kast hebt. Ook is het kaartje handig voor het maken van combinaties van meerdere kleuren uit jouw palet.

Voor mannen is het soms lastig, ook omdat ze vaak al jaren dezelfde kleuren uitkiezen voor overhemden of T-shirts.

Of de partner kiest kleuren uit. Als je partner zelf een wintertype is. Iemand met een lichte huid, maar donker haar. Donkere ogen. (Dat is vaak een type die ook voor zijn/haar partner kleding uit zoekt.) Meestal zoeken deze mensen kleuren uit die zij zelf mooi vinden of mooi vinden staan.. En, dat hoeft niet altijd voor de ander zo te zijn.

Twijfel je over bepaalde kleuren? Je hebt bijvoorbeeld donker haar, donkere ogen en een lichte huid. Dan kan je een wintertype zijn. Maar,… dat hoeft niet zo te zijn. Je kan tussen zomer en winter in zitten. Of tussen winter en herfst. Maar ook winter/lente types zijn er. Deze types hebben allemaal verschillende kleuren die mooi staan. Dus allemaal een andere kleurenkaart.

Het is ook mogelijk om kleuren op stofjes aan te schaffen. Niet iedereen wil graag zo’n mapje met stofjes, daarom bereken ik daar een andere prijs voor. Andere mannen willen wel een mapje met stofjes aanschaffen, omdat ze het dan gemakkelijker vinden om een kleur uit te zoeken. Ingesloten bij het advies is een kleurenkaart in jouw type en een persoonlijke PDF met jouw mooiste kleuren.

Ik krijg vaak mannen als klant. Zij nemen dan wat overhemden mee. Daar zijn ze soms erg trots op. Mooie, dure overhemden. Soms staan ze perfect. Maar, als dat niet zo is, is het wel lastig om de overhemd dan weg te doen.

Toch is dat dan beter. Gelukkig zet ik iedereen voor de spiegel, zodat zij het ook zelf duidelijk kunnen zien, dat een bepaalde kleur je oud maakt of juist fris en jonger. Sommige kleuren maken iemand zelfs slanker. ( wie wil dat nu niet) Dat kunnen ook kleuren combinaties zijn.

Het is heel leuk om 2 mannen te adviseren. Het geeft vaak een hoop plezier. Een man en een vrouw zijn vaak serieuzer. Ook mag je als man gerust alleen om advies vragen. Twijfel je over kleuren voor kleding? Maak gerust een afspraak. Contact

Je kan ook gelijk een cadeaubon bestellen. En later een afspraak maken. Kleuradvies voor 2 personen

Meer lezen over kleuradvies? Kleur- en kledingadvies

Andere mannen zeggen over dit advies:

Wietse: “Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Het was gezellig en leerzaam. Mijn garderobe hangt en ligt nu op kleur. Mooi om te ontdekken dat ik heel veel ooit had gekozen dat bij mijn zomer/herfst en natuurlijkheid past. Nu nog meer creatief.”

Peter:: ik droeg veel zwart en wit. Nu draag ik meer verschillende kleuren. Heb ook een kleurige bril gekocht. Krijg veel complimenten.

Sander: “Het advies vond ik verhelderend. Het geeft me inzicht in  keuzes maken. Durf wat makkelijker combinaties te maken en er gaat nog wel wat de deur uit en straks wat nieuws halen 🙂

Je kan hier mijn e-book “Combinatie tips” downloaden. E-book Combinatie tips

e-book combinatie tips

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu