Workshop Kleuradvies

Workshop Kleur advies 

Mooie workshop die je bewust maakt van je uitstraling. Deelnemers krijgen op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten welke een positieve invloed hebben op persoonlijke groei.

Tijdens de kleuradvies workshop gaan de deelnemers gaan zelf aan het werk met speciale analyse doeken. We gaan bekijken aan de hand van de huid, haar en oog kleur welk seizoenstype je bent. Zilver/goud analyse( sieraden). Het contrast niveau wordt bepaald met een andere tool. Deze combinatie laat zien welk type je bent.

Kleuradvies Zwolle gaat het controleren en bekijkt tijdens de analyses of er hulp nodig is. Is het niet 100% duidelijk welk type je bent, ga ik dat controleren en bepalen welk kleurentype je bent. Op een interactieve manier laat ik zien wat kleur met je doet. Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur. Aan het einde van de workshop weet je welke kleuren je laten stralen en hoe je je kleding, haar en make-up daarop aan kunt passen.

Investering workshop 5 tot 10 personen € 55,-p.p. 11 tot 20 personen € 40,- p.p. Inclusief persoonlijke kleurenkaart t.w.v. 5 euro.

Gyopár: Onlangs heb ik bij Tiny een groepsworkshop Kleuradvies gevolgd. Super handig dat ik nu weet welk type ik ben en welke kleuren goed bij mij passen. Daarna is Tiny bij mij thuis langs geweest voor een garderobecheck. We hebben een gezellige ochtend gehad. Ze heeft mij nieuwe combinaties laten zien met de kleding dat ik al in de kast had hangen. Ook heeft ze tips gegeven hoe ik met kleine veranderingen (bijv. een sjaal of ketting) een verrassend resultaat kan krijgen. En ze nam er de tijd voor om uit te leggen welke soort kleren en welke stylen het beste bij mij passen. Ik heb een leuk persoonlijk stijlboek van haar gekregen met handige tips over figuurproblemen, kapsels, accessoires, briladvies en kleding kopen. Regelmatig pak ik het er nog bij. Tiny hartelijk dank voor alles!

liever gelijk een afspraak maken?

Woonzorg Meppel: Wij vonden de workshop kleuradvies één van de leukste workshops die wij hebben gehad. De map met voorbeelden van kleuren voor kleding vonden we ook onwijs leuk.

Menu