Workshops

Workshops.

Kleuradvies Zwolle geeft verschillende mooie workshops, die je bewust maken van je uitstraling. De bovenste workshops gaan over de buitenkant. De onderste over de binnenkant.

workshops kleuradvies zwolleworkshops kleuradvies zwolle

Er stralend uit zien dankzij een kleurenanalyse. Jezelf en je collega’s of vriendinnen nog beter leren kennen.

Een workshop kleur en of stijl is het ideale recept voor een leerrijk en succesvolle teambuilding.

Gyopár: Onlangs heb ik bij Tiny een groepsworkshop Kleuradvies gevolgd. Super handig dat ik nu weet welk type ik ben en welke kleuren goed bij mij passen. Daarna is Tiny bij mij thuis langs geweest voor een garderobecheck. We hebben een gezellige ochtend gehad.

Ze heeft mij nieuwe combinaties laten zien met de kleding dat ik al in de kast had hangen. Ook heeft ze tips gegeven hoe ik met kleine veranderingen (bijv. een sjaal of ketting) een verrassend resultaat kan krijgen. En ze nam er de tijd voor om uit te leggen welke soort kleren en welke stylen het beste bij mij passen.

Ik heb een leuk persoonlijk stijlboek van haar gekregen met handige tips over figuurproblemen, kapsels, accessoires, briladvies en kleding kopen. Regelmatig pak ik het er nog bij. Tiny hartelijk dank voor alles!

Workshop kleuradvies

Mooie workshop die je bewust maakt van je uitstraling. Deelnemers krijgen op een interactieve en ontspannen manier nieuwe inzichten welke een positieve invloed hebben op persoonlijke groei.

Tijdens de kleuradvies workshop gaan de deelnemers zelf aan het werk met speciale analyse doeken. Ook gaan we aan de hand van de huid, haar en oog kleur bekijken van welk kleurentype je bent.

Zilver/goud analyse. Dit is ook handig voor welke sieraden jou het mooist staan. Zilver of goud. Of allebei.

Het contrast niveau wordt bepaald met een andere tool. Deze combinatie laat zien welk type je bent.

Kleuradvies Zwolle gaat het controleren en bekijkt tijdens de analyses of er hulp nodig is. Is het niet 100% duidelijk welk type je bent? Dan ga ik dat zelf controleren en bepalen welk kleurentype je bent.

Op een interactieve manier laat ik zien wat kleur met je doet. Ik leer je kijken naar je huid, je ogen en natuurlijke haarkleur.

Na het kleuradvies workshop:

Aan het einde van de workshop kleuradvies, weet je welke kleuren je laten stralen en hoe je je kleding, haar en make-up daarop aan kunt passen.

Investering workshop 5 tot 10 personen € 55,-p.p. 11 tot 20 personen € 40,- p.p. Inclusief persoonlijke kleurenkaart t.w.v. 5 euro. Indien gewenst kan je een kleurenwaaier of mapje met jouw mooiste kleuren in stofjes er bij kopen.

Nieuw: Je kan je nu persoonlijk inschrijven voor de workshop kleur op vrijdag 28 oktober (nog 3 plekjes opgeven voor 14 oktober), 18 november of 9 december. Van 10.00 uur – 12.00 uur Ad 55,- p.p. Locatie is Thorbeckegracht 74 in Zwolle stad. (alleen op die vrijdagochtenden. Anders is de locatie Speldenmakerstraat 40 in  Stadshagen/ Zwolle. ) De workshops aan de Thorbeckegracht  gaan door vanaf 6 personen. Totaal tot 8 personen.

Verpleegkundigen Isala Ziekenhuis: Wij vonden het kleuradvies workshop leuk, verhelderend, interessant en leerzaam.

Daniëlle, Sara, Charlotte, Sandra, Jacoba, Barbera, Iris, Marieke, Davien: De workshop kleuradvies vonden we gezellig, heel leuk om te doen en de handige tips zullen we zeker toepassen.

Woonzorg Meppel: Wij vonden de workshop kleuradvies één van de leukste workshops die wij hebben gehad. De map met voorbeelden van kleuren voor kleding vonden we ook onwijs leuk.

Cathy: Met het shoppen ben ik mij echt bewust geweest van mijn kleuren.

Workshop Stijl.

workshops

Raak je gefrustreerd omdat je kleding niet meer past?

Wil je weten hoe je volle lichaamsdelen slanker kunt laten lijken? En je er vrouwelijker uit zien, maar weet je niet goed hoe dat moet? Kom dan naar de workshop ‘Wat past bij mijn figuur?’

Ik laat je zien welke stijl mix in je lichaam zit en welke kleren dat mooi kunnen benadrukken.

Voor de workshop stijl, neem je een aantal kledingstukken uit je eigen kast mee; de toppers en floppers.

Na de workshop stijl:

Dan leer ik je hoe je met je eigen kleding de mooiste, verrassende combinaties maakt, wat wel en niet flatteert en hoe je voortaan efficiënter kunt winkelen. Ook bekijken welke broeklengtes, roklengtes en jurklengtes het mooiste bij jou staan. Dat is voor iedereen weer verschillend.

Zo komt je lichaam niet alleen mooier uit, maar scheelt het ook in je portemonnee. Want je hebt minder kleding nodig als je met basisstukken en fraaie accessoires een verzorgde, persoonlijke stijl kunt vormgeven.

Investering 5 personen € 79,- p.p. Bij meer dan 5 personen gaan we interactief aan de slag. Door voorbeelden die ik laat zien en leuke tools te gebruiken gaan we kijken welk stijltype jij bent. Hoe je je kleding het beste kan dragen en nog veel meer. 5 tot 10 personen € 55,- p.p. 10 tot 15 personen € 45,- p.p. Contact

Wietse:

Stoeien met kleur in kleding. En nu weet ik wat ik zoeken moet. Het was gezellig en leerzaam. Mijn garderobe hangt en ligt nu op kleur. Mooi om te ontdekken dat ik heel veel ooit had gekozen dat bij mijn zomer/herfst en natuurlijkheid past. Nu nog meer creatief.

Workshop Visionboard maken.

Workshops

Visionboard maken. Jouw innerlijke kleuren. Wat zegt dat over jou?

Je mag  zelf een datum plannen als je een groepje van 5 personen hebt.

Plaatjes knippen/plakken van kleding en accessoires. Maar ook van items die je gewoon aanspreken. Kan ook tekst zijn en inrichting van een huis, dieren, planten noem maar op. We gaan kijken naar jouw visionboard. Wat zegt die over jou? Maar we gaan ook kijken naar de kleuren die er in voor komen. Draag je de kleuren? Of juist niet? Het maken van het board is maar het begin. Laat je verrassen over de rest.

  • Welke kleuren draag je en wat spreekt je aan.
  • Met welke kleur ben je het laatste half jaar begonnen te dragen.
  • Met welke kleur ben je het laatste half jaar gestopt te dragen.
  • Waar sta je nu en wat is je volgende stap.

De kleuren die je draagt zeggen iets over jou. Jouw capaciteiten. Met welke kleur ben je begonnen te dragen? Dat is de uitdaging die jij bent aangegaan. Waar sta je nu en wat is je volgende stap? 

De taal van kleur is erg interessant. Ook de kleuren die je die dag draagt, zeggen iets over jou. Benieuwd?

Geef je nu op. Contact

Met deze vragen in je hoofd ga je je visionboard maken. Je kunt er zelf over vertellen, als je dat wilt. En ik geef uitleg over de betekenis van de kleuren. ( je kunt elk jaar een visionboard maken. Het geeft je ook inzicht over wat je wilt uitstralen. De bedoeling is om deze visionboard met een klein groepje te maken. Minimaal 4 personen tot max 6 personen. Contact

Investering 69 euro. ( kies bij het afrekenen voor ophalen in de salon) Visionboard maken

Make-up workshop?

Een make-up workshop voor jou alleen. Stap voor stap leren hoe je jezelf het mooiste kunt opmaken? Make-up

workshops

Kleuradvies Zwolle komt ook naar je locatie, indien gewenst. Ook geschikt voor grote groepen.

Kleuradvies Zwolle heeft workshops gegeven voor o.a. personeel van ziekenhuizen, zorg instellingen, bedrijven en ook scholen. Het is ook mogelijk om een workshop op zaterdag te volgen. Locatie: Speldenmakerstraat 40 Zwolle/Stadshagen. Op een aantal vrijdagochtenden is een workshop te plannen in de stad. Thorbeckegracht Zwolle. parkeren voor de deur mogelijk. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. Contact

 

 

Meld je gratis aan voor tips en nieuws http://www.stijlwerkt.nl/aanmelden-voor-mijn-e-zine/

Menu