Workshop Kleuradvies

Team uitje? Vriendinnen dag? Vrijgezellen middag?

Workshop kleuradvies. kleuradvies_advertentie

Een fantastische mogelijkheid om met een groep een interactieve workshop te houden! Eerst krijg je een algemene uitleg over kleuren. Dan kijken we naar het effect van kleuren. Je leert welke kleurtypes er zijn en welke kleuren daarbij horen.Na afloop weet je welke kleuren jou het beste staan.

De workshop kost € 45,- per persoon met een minimum van 6 deelnemers. Vanaf 10 personen passen we de workshop aan jouw wensen aan. De prijs is dan in overleg.

Kleurencirkel

Op de kleurencirkel kan je zien hoe de kleuren per type verlopen. Een herfst- of zomertype staat gedempte tinten mooi. Een lente- en wintertype straalt in wat helderder kleuren. De kleuren van een winter- of zomertype zijn koel. De ander twee types kunnen warme tinten dragen.

In de workshop leer je nog veel meer over de verschillende kleurentypes. Geef je vandaag nog op bij Kleuradvies Zwolle. En neem je collega’s, vriendinnen of zussen mee!

 

Wij vonden de kleuradvies workshop leuk, gezellig,leerzaam,verrassend, interessant en verhelderend, Laura, Lianne, Zwanet, Riet, Anneke, Gerda, Esmé, Janet, Jessica, Eveline, Maartje, Marloes.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu