Waarom een foto kleding vraag?

Foto kledingvraag

Waarom een foto kleding vraag? Ja, waarom? Omdat mijn kledingvragen uurtjes altijd erg goed lopen.

En, ja er is nu een corona lockdown. Dus kan ik geen mensen ontvangen in deze tijd.

Toch willen vrouwen én mannen naar mijn kledingvragen uurtjes. En ik wil altijd graag mensen helpen met hun kledingstress. Gewoon omdat ik het zelf ontzettend leuk vind om te doen.

Kledingstress hoef je niet te hebben. Al weet ik dat heel veel mensen dit wel hebben. Vaak draag je ook maar 20% van je kleding die je in de kast hebt. Hoe kan je dan veel combinaties maken, denk je.  En, het kan toch!

Natuurlijk moet je weten welke kleding bij jouw lichaam past. Welke kleuren je mooi staan. En, dan kan je heel veel met je kleding.

e-book combinatie tips

Download voor een impressie mijn E-book Combinatie tips

Waarom een foto kleding vraag?

Een foto laat heel veel van jezelf zien, als je je helemaal op de foto zet.

Dat is thuis natuurlijk ook, als je een grote spiegel hebt, waar je jezelf helemaal in kunt bekijken. Dus ook je schoenen! Het gaat om het totaal plaatje.

Hier is trouwens een tip voor je: Maak als je interesse hebt in de winkel van een kledingstuk altijd even een foto waar je helemaal op staat. Dan kan je op de foto bekijken of je het mooi vind staan. Shop je met iemand anders? Vraag dan of deze ook even een foto wil maken van de achterkant.

Soms is een kledingstuk aan de voorkant mooi. Maar trekt het aan de achterkant of valt het van achteren niet mooi.

Waarom een foto kleding vraag

Kan trouwens altijd bij mij. Ik heb er alleen nu een product van gemaakt. ( ik moet ook leven, dus voor niets gaat de zon op.)

Aan een foto kan ik ook zien, dat komt omdat ik natuurlijk de kennis heb van kleur en stijl of iets goed bij je staat. Of de kleuren goed zijn of de pasvorm. Pasvorm is heel erg belangrijk. Dat vergeten veel mensen. Of je weet het gewoon niet. Bij mij is het met de paplepel ingegoten zeg maar. Mijn moeder was lerares coupeuse. Haar zus ook en de zus van mijn vader ook. Mijn opa en oma maakten al zelf kleding. Kleurgevoel heb ik van mijn vader. Mijn vader was hobby schilder. Zijn schilderijen waren zeer mooi van kleur. Het zit allemaal in de genen zeg maar. Gevoel voor kleur en stijl. Ik heb dan ook gemakkelijk mijn imageconsultant opleiding doorlopen.

Waarom een foto kleding vraag.

Hoe gemakkelijk is het voor jou als je een nieuwe bril wilt aanschaffen om even 2 sets foto’s op te sturen naar iemand die onafhankelijk is. Ik weet gewoon dat opticiens ondanks dat ze veel ervaring hebben. Niet genoeg weten van gezichtsvormen. Wat voor brillen daar bij staan.

Ook accessoires zijn belangrijk. Zoals welke schoenen draag je bij een bepaalde outfit? Kan je bij een bepaalde jurk bepaalde schoenen dragen. Of kan je er beter andere schoenen bij dragen of laarsjes?

Mannen.

Voor mannen is het nogal eens twijfelen over bepaalde overhemd kragen. Maar ook pakken. Soms is de pasvorm niet meer goed. Of is het een overtijd model.

Welk beroep heb je? Ben je directeur van een bedrijf, dan is een blokjes overhemd meestal niet zo’n goed idee. Maar ben je ontwerper dan kan je wel een overhemd dragen met een creatief iets. Zoals een ander kleur item. Je kan denken aan een andere kleur kraag of een pochet in een andere kleur.

Een paar manchetknopen met iets leuks. Ik heb een klant die veel van voetbal houdt. Wij hebben tijdens het shoppen leuke manchetknopen gescoord met voetballen. Wees creatief. ( dit kan je als directeur ook dragen)

Waarom een foto kleding vraag.

Er zijn meerdere vragen mogelijk. Heb je iets duurs aangeschaft. En, draag je het niet? Wat is de reden? Je hebt het toch aangeschaft. Is het de stof? Kan je er geen combinaties bij maken? Ik kan je daar bij helpen. Maak het jezelf makkelijk.

Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Naar product foto kleding vraag. Foto kledingvraag

Of contact voor een afspraak van een uur kledingadvies. Contact

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.